Mennyi penzert tankolsz az autoba egy-egy alkalommal a benzinkuton?
Figyelt kérdés
Ha minden alkalommal tele tankolsz akkor ne osszeget irj hanem hogy tele tankolod.2021. aug. 23. 00:02
11/17 anonim válasza:
Teletankolom mindig,kb 15ezer ft
13/17 anonim válasza:
Össze vissza.
Hó végén van hogy csak 5000-ért mert tudom, hogy úgy se fogok menni nagyon már semerre, és minek álljon benne 30e forintom amit nem tudok belőle kivenni ha hirtelen valamire kell pénz?
Amúgy általában fél tank, azaz kb 15e-ért szoktam.
14/17 anonim válasza:
Tele szoktam tankolni. Nálam alap szabály, hogy fél tanknál már tele nyomom (MOL 100-as benzint szoktam tankolni). Olyankor hagyom fél tanknál lejjebb csak, ha valami hosszú kirándulásra megyünk és egyhuzamban megyünk akkora távot, mert akkor a kirándulás végén tankolom tele. De amúgy félnél lejjebb sosem hagyom.
15/17 anonim válasza:
Negyed alatt szoktam televenni 15000 Ft körül, ha piros vonalig lemegy 20000 ftért is belemegy,de azt ritkán várom meg biztos ami biztos... Egyszer sikerült 49 litert tankolni a 45l tankba, amikor véletlenül nem figyeltem hogy áll a mutató...
16/17 anonim válasza:
És azt hogy? Nem kattant le a pisztoly?
17/17 anonim válasza:
#15 Látod, ez van ha nem figyelsz, adósságba hajszolod magad🤷♂️ Vigyázni kell, mert ha sokáig mínuszba vagy feljelent az autód, aztán jön a behajtóteherautó oszt behajt a kertedbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!