Hidegen nehezen indul, majd durrog a motor, mi a gond?
Figyelt kérdés
Most cseréltem nemrég gyertyát, gyertyapipát + kábelt és még a karbi is be lett állítva, de hidegen nehezen akkar indulni és még fullad is, másik meg, hogy durrog néha, még menet közbe is. Gyertya színe világosbarna és egy kicsit feketés feljebb. Ezt a csere után produkálja kb 1 hónapja cseréltem a dolgokat, mi lehet a gondja?2021. aug. 22. 18:54
1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként most szintetikus olaj helyett, félszintetikust raktam bele.
2021. aug. 22. 18:56
2/7 anonim válasza:
Nálam az ilyen jelenség benzinszegény keverékre utalt.
Motornál nem, de a trabinál előfordult.
3/7 A kérdező kommentje:
78-as fuvóka van benne most, akkor rakjak bele mondjuk 80-ast?
2021. aug. 22. 19:37
4/7 A kérdező kommentje:
Súber teljesen fent van.
2021. aug. 22. 19:38
5/7 Vortrex válasza:
Ember, ha azelőtt nem volt baja, akkor minek cserélted ki a gyertyát, a gyertyapipát és a kábelt? Illetve, most mért nem szereled akkor vissza, és nézed meg úgy? Meg honnan jött, hogy nagyobb fúvóka kell bele?? Ha egyszer már működött, márpedig gyárilag biztos működött, akkor nem változtatni kell az alkatrészek méretén, hanem meg kell találni mi a baja.
Szerintem csak fos a gyertya. Én jártam már úgy, hogy a 3 új gyertyából 2-vel dadogott, a 3.-al meg nem.
6/7 A kérdező kommentje:
Elsősorban azért cseréltem, mert eltört a gyertyapipában valami, aztán úgy írták a neten, hogy érdemes vele egyszerre cserélni gyertyát is, a másik meg egy motornál sose tudod, bármikor kijöhet bármilyen hiba, nekem felújítás előtt volt egy karbi csere, aztán ott kapott egy sport légszűrőt, eleinte jól ment vele egy idő után sok volt neki a levegő.. Illetve fentebb írták, hogy lehet kevés neki a benzin, valószinűleg lehteséges.. azért is kérdem, hogy cseréljem e nagyobbra.
2021. aug. 22. 19:55
7/7 A kérdező kommentje:
A másik meg, hogy néztem már másik gyertyával és nem volt jó..
2021. aug. 22. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!