Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz,hogy rossz szokás ha...

Igaz,hogy rossz szokás ha valaki mindig csak 2000forintért kb. 4 litereket tankol csak,mert nincs pénze és állandóan kevés üzemanyaggal jár?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam legalább negyed tanknak illendő lennie benne mindig,mert ellenkező esetben hamarabb tönkremehet az üzemanyagpumpa.
2021. aug. 22. 10:46
1 2
 11/17 Beviz Elek ***** válasza:
93%

És ha van egy gyereked akivel bármikor bármi megtörténhet? Azt se felejtsd el hogy akinek ennyire nincs pénze az általában nem Bp belvárosában lakik hogy minden könnyen elérhető legyen tömegközlekedéssel.

Én nem azt akarom mondani hogy ez így rendben van és ha az embernek nincs pénze akkor is legyen autója, viszont amíg nem voltál ilyen helyzetben addig nem tudod hogy milyen úgy élni és könnyű jó helyzetben osztani az észt.

2021. aug. 22. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Aki 2ezreket tankol az azért tankol ennyit mert nincs pénze többre, hiába magyarázzátok hogy hó elején tele kell verni az autót, attól még nem fog sikerülni."

Ez rendben van. De miért jobb minden héten 2000-ért tankolni, mint hó elején 8000-ért? Nem ugyanott vagy anyagilag?! A legtöbb ember havonta kap fizetést, nem hetente, vagy naponta. Ha így is úgy is muszáj közlekedni, mert munkába el kell valahogy jutni, akkor mi értelme van hetente 2000-ért tankolni? Semmit nem spórolsz vele.

2021. aug. 22. 17:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Különösen jol tud esni mikor menned kell sürgősen valahova de a helyi kut a faluban mar zarva van es van a kocsidban 3 liter benzin.

En kethetente telenyomom es barmi adodik el tudok menni.

2021. aug. 22. 17:18
 14/17 Beviz Elek ***** válasza:
93%

Már leírtam. Ha félig van a tank akkor könnyebben megadod magad a lustaságnak és beugrassz az autóba. Ha világít a szegénységjelző akkor valószínűbb hogy megspórolsz 1-2 utat. Amire nem használsz autót annál nem fogy üzemanyag.

2021. aug. 22. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ott nem csak az anyagi helyzettel van gond.

Én csak akkor megyek autóval, ha muszáj. 99%-ban csak munkába. Gyalog nem mehetek. A taxi még drágább lenne. A buszjegy szintén. Ha pedig fizetem az autó egyéb költségeit a havi buszbérlet megint csak ráfizetéses. Csak úgy céltalanul autózgatni nem szoktam. Boltba is általában akkor megyek autóval, ha amúgy is útba esne. De a napi bevásárlást simán elhozom kézben is ha úgy van.

2021. aug. 22. 17:38
 16/17 Beviz Elek ***** válasza:
75%

Csak megmagyarázod hogy miért nem ülsz tömegközlekedésre. Egyébként ha 99%-ban csak munkába mész, neked nincsenek barátaid akikkel találkozhatnál? Nincs gyereked akivel elmehetnél valahová? Biztos annak rosszabb az élete aki csóró?

2021. aug. 22. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi 10-15 litert nyomunk az autóba, az van pár ezer, de ritkán járunk akárhova is, szóval keveset adunk ki
2021. aug. 31. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!