Honda Jazz, vagy Mazda 2 ?
Figyelt kérdés
Kéne valami szaladgálós kis autó. Sima szívó benzines, semmi bohóckodás, úgyhogy valami ilyen kis japánban gondolkodom.
Ezekkel tapasztalat?
2021. aug. 22. 09:42
1/4 Barnabas333 válasza:
Jók. Én azt venném amelyikből kapok jobb állapotut. Gyanítom a jazz a drágább nagyon felkapták ahogy a kiákat is. Mert a kia rio is jó. De szerintem mazda2est kapsz a legolcsóbban...
2/4 A kérdező kommentje:
Á, ami aránylag fiatal meg nincs agyonhajtva, az Mazdában is drága.
Kb. egy árban vannak amúgy.
A Mazda is sokat fejlődött, dizájnban is, a motorjaikat is fejlesztették, nem kicsit, olyan teljesítmény/fogyasztás eredményeket hoznak, hogy csak kapkodom a fejem.
De amúgy hajlok a Honda felé, több apróság miatt.
2021. aug. 22. 13:24
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként a Mazdának nem titkolt szándéka volt, hogy komoly konkurenciát csináljon ebben a kategóriában évek óta első helyeken lévő Jazz-nek, hát... sikerült nekik. :)
2021. aug. 22. 13:26
4/4 anonim válasza:
Nekünk Honda jazz van és ajánlom, komolyabb baja sosem volt, szaladgálni meg tök jól lehet. Nagyon megszerettem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!