Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Suzuki minden tekintetben...

A Suzuki minden tekintetben jobb autó gyártó vajon, mint a Peugeot/ Citroen?

Figyelt kérdés
Nem igazán egy kategória, de mégis? Pro és kontra vélemények?

2021. aug. 22. 08:05
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
46%

Hát nem.

Nekem volt suzuki és egy kalap szar volt, és most Peugeot van ez hozzá képest maga a luxus.

Új volt mindegyik amikor vettem.

2021. aug. 22. 08:07
 2/30 anonim ***** válasza:
84%

Pro: olcsó fenntarthatóság

Kontra: kb nulla kényelem

2021. aug. 22. 08:12
 3/30 A kérdező kommentje:
Na, azért én ültem egy kereskedésben elől-hatul egy vasaló Swiftben (2008) és egy 208-asban (2012) is, és a Swift ugyanolyan kényelmesnek bizonyult. Haverom Vitara-ja meg még inkább.
2021. aug. 22. 08:28
 4/30 anonim ***** válasza:
47%

Ja, a kereskedésben bele ültél pár percre.....

Vágj neki egy hosszabb útnak autópályán-főúton, a menetzajtól kezdve minden más.

2021. aug. 22. 08:30
 5/30 anonim ***** válasza:
18%
Nem, semmilyen tekintetben nem jobb, körülbelül egy kategóriát képviselnek.
2021. aug. 22. 08:41
 6/30 anonim ***** válasza:
69%
Még jó hogy a kérdésben nem irtam hogy melyik kategória érdekel.
2021. aug. 22. 08:51
 7/30 D. Brasco ***** válasza:
100%
Had kérdezzem már meg,hogy egyik gyarto mitol lesz jobb mint a masik??Nalad mi a "jóság" fikmérője??
2021. aug. 22. 08:51
 8/30 anonim válasza:
55%

Suzuki az gondtalan, csak tankolni kell meg olajat cserélni benne évente.

Az újabbak Vitara/Scross már kényelmesek is, keveset esznek, biztonságosak és a négyhengeres turbós motor repíti őket, mint a golyót. A japánban gyártott Swift/Ignis is nagyon pöpec, ha kisebb kocsi kell.

Ezzel szemben áll az örökké megbízhatatlanul működő francia technika, mind egy, hogy pözsó, citroen, Renault vagy Dácsicsa... gagyik nagyon. Nem érik meg a pénzt..

2021. aug. 22. 09:02
 9/30 A kérdező kommentje:
Nálam a "jóság" fokmérője elsősorban a megbízhatóság, hogy ne kelljen attól félnek, hogy mikor robbanok le vajon úton útfélen vagy gondtalanul elvisz akárhová és a fejemben még csak meg sem fordul, hogy cserben hagy... Azért ez NAGYON nem mindegy szerintem.
2021. aug. 22. 09:30
 10/30 anonim ***** válasza:
53%

Ha első a megbízhatóság, akkor e tekintetben valóban nem egy kategória, a Suzuki más dimenzió.

Egy napon nem lehet említeni megbízhatóságban a PSA konszern bármelyik autójával sem. Nyilván Suzuki javára.

2021. aug. 22. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!