Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fúrhatok másik lyukakat a...

Fúrhatok másik lyukakat a rendszám felszereléséhez?

Figyelt kérdés
Nem találtam sehol szabályozást arra vonatkozóan, hogy nem szabad új lyukakat fúrni. 4 db lyukat akarok fúrni (2 fent, 2 alul, természetesen szépen középre igazítva), a régieket pedig eltűnteti, mert más típusú rendszámot akarok az autóra. Szerintem ezzel semmi hátrányosat nem követnék el, a lényeg, hogy legyen rendszám az autón, és az megfelelően legyen megvilágítva. Ennek eleget tennék.

2021. aug. 21. 21:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

A felfogatási pontokat figyelembe szokták venni. Ezért van az, hogy amelyik autó például Japánból, USA-ból lett importálva, arra B típus kerül függetlenül attól, hogy elfér-e az A típus vagy nem.

2021. aug. 22. 10:48
 12/23 A kérdező kommentje:

Így kell elképzelni egyébként az ajtót, ezek az amerikai változatok. Lényegében csak kettő lyuk van rajta, az alsó kettő valami megtámasztó féleség.

[link]

[link]

2021. aug. 22. 11:07
 13/23 A kérdező kommentje:
Hiába, hogy ebayes az egyik link, ha megnyitom, nincs ilyen találat. A másik meg spanyol, nem tudom, hogy mennyire éri meg onnan rendelni, ha van még egyáltalán.
2021. aug. 22. 11:09
 14/23 anonim ***** válasza:

#11 nem tudom milyen álomvilágban élsz, kimegy az enkáhás barnaköpenyes fax, ránéz 30 méterről.. elfér a nagy, szia..

Pláne hogy ki lett adva hogy nem nagyon kéne ilyet osztogatni, még hátszéllel is marhanehéz lett. különleges kocsikra is, nemhogy egy tucat daewoo-ra

2021. aug. 22. 11:13
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem lehetetlen pedig, lehet, te rosszul kezdtél neki. Csak megfelelő ajtót, vagy ha lökhárítón van a rendszám, akkor megfelelő lököst kell beszerezni, aztán kész. De szerintem nem értesz hozzá, mert akkor tudnád, hogy a felfogatási pontok igenis számítanak, és nem fognak veled újat fúratni a kasztniba csak azért, hogy A típus legyen, még akkor sem, ha NKH-ról van szó.
2021. aug. 22. 11:18
 16/23 A kérdező kommentje:

És egyébként sem autóár függő. Ha indokolja, akkor tranabtra is ráteszik.

2021. aug. 22. 11:22
 17/23 anonim ***** válasza:

Ó figyelj, végülis 20 éve autók közt élek, az egyik autómon van is elöl hátul ilyen, de az utóbbi 2-3 évben elég sok ismerősöm próbálta elintézni, és szaladt falakba még hátszéllel is. de biztosan nem értek hozzá.. De tudod mit? szólj ha megadták a daewoo-dra, elintézheted a másik kocsimra is, fizetek is érte ha elintézed. ;)

Hidd el a barnaköpenyes fasz, telibe letojja a felfogatási pontokat, ha 15 centire vis annak egymástól az A tipusú keretet rá tudod csavarozni. Őt telibe nem érdekli hogy rögzíted fel.. " majd belefúrsz lemezcsavarral.." ez a hozzáállásuk.

Régebben ez akkor ment könnyen ha valaki olyan vitte oda a kocsidat aki úgy indított hogy "szevasz bélukáám!", és a kézfogással már egy 5ezret átadott, csak azóta elvitték párszor a kékek a mozaik utcát, meg a pomáziakat :D :D

2021. aug. 22. 11:27
 18/23 A kérdező kommentje:
Akkor hozzád sem vinném az autót, mert azonkívül, hogy nem értesz hozzá, még nagyképű is vagy. Én meg fegyverek között nőttem fel, mégsem értek hozzájuk, nem ismerek minden lehetőséget, hogy hogyan lehet fegyverhez jutni legálisan.
2021. aug. 22. 11:33
 19/23 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy nem muszáj az NKH-hoz menni, mehetsz te ismerőshöz is, aki vizsgáztat. Ő is kiállíthatja az engedélyt, és az esélyek is másak.
2021. aug. 22. 11:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Aham, biztosan én nem értek hozzá okoska. Főleg hogy azt sem tudod hogy fúrhatsz-e lyukat, vagy hogy vajon létezik-e bármiféle módszer arra hogy egy lukat valaki valahogyan eltűntessen, de biztos én nem értek hozzá. :D :D :D :D

Sima útszéli vizsgasornak nincs joga ilyen engedély kiállítására.

2021. aug. 22. 11:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!