Parkoló autó meghúzás, többi lent! Mit kellett volna tennem?
Figyelt kérdés
A mai nap folyamán egy szűk parkolóhelyre tolattam be. Ahogy álltam ki orral, a tőlem jobbra parkoló autót mintha meghúztam volna az autóm jobb hátsó részével. Mentem,mentem, majd ahogy már szinte teljesen kikanyarodtam egy enyhe rántást éreztem, hang nem volt. Kiraktam az elakadásjelzőt ahogy kifordultam, kiszálltam, megnéztem, a parkoló autó hátsó lökhárítója is saras volt meg az én autóm is (de tegnap parkoltam saras helyen, tehát fogalmam sincs mióta volt saras). A sáron kívül sem parkoló autón nem láttam semmit, sem az enyémen. (az én autóm kék, a parkoló autó piros/bordó, tehát ha van karcolás elég feltűnő lett volna bármelyiken) Ellenben a parkoló autó lökhárítójának másik (amihez esélyem nem volt autóval hozzáérni) fele tele volt sérüléssel (pl. nagy karcolás, ha jól láttam még horpadás is volt). Így úgy döntöttem eljövök, nem hagyok cetlit attól félve hogy "rámveri" a már rajta lévő károkat. Jól döntöttem, vagy mást kellett volna tennem? Milyen jogi következményei lehetnek így az esetnek?2021. aug. 19. 17:58
1/4 anonim válasza:
ha nem láttál sérülést, más volt az a rántás; pl átmentél valami szeméten
2/4 krwkco válasza:
Ha a sár nem lett lehúzva egyik autóról sem, akkor nem tudtak megsérülni. Ahogy 1-es írta, valami más volt.
Vagy ha a sármentes részek összeértek, akkor lehet, hogy a műanyagok deformálódtak egy kicsit és visszaugrottak, anélkül, hogy a festék karcolódott volna.
3/4 anonim válasza:
Ha nem láttál sérülést, minek cetliztél volna? Még a végén rád fogja azt, amit nem te követtél el. Jól csináltad teljesen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. aug. 19. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!