Mekkora esély van rá, hogy ugyanaz lesz a vizsgabiztosom?
Ma vizsgáztam, sajnos megbuktam saját hibámtól, parkolásnál kapkodtam és padka. Ugyanakkor a vizsgabiztos egy rendkívül ellenszenves személy volt, és bár nem akarom rákenni másra a felelősséget (mivel én hibáztam, és ezt tudom is), a rendkívül lekezelő, mogorva stílusa és "kiokítása" hozzájárult ahhoz, hogy az egészséges izgalmat és önbizalmamat enyhe szorongás és "hadd szabaduljak már meg tőled" gondolatok váltották fel. Nem szeretném, hogy ismét ő legyen a vb.
(Budapest)
azóta voltál vizsgázni?
én 3x buktam ugyanannál a vizsgabiztosnál. az első teljesen jogos volt, a másik 2 erősen határeset. ráadásul kissé arrogáns, leereszkedő stílusa volt az ürgének, legalábbis úgy tűnt.
a második bukásomnál azért buktatott meg, mert megpróbáltam kapu beparkolni.
de azt a kaput úgy képzeld, hogy a házon falán volt mi 50 cm-es xar, és az kapunak minősül. utána néztem is, h hol van itt kapu. az utcában lakókon kívül kb. senki nem vette volna észre, h az kapu.
most voltam negyedszer, megint ugyanannál, de most átmentem végre. jobb voltam vmivel, mint múltkor és higgadtabb, a parkolásom szinte tökéletes volt az elején, így már vmivel elnézőbb volt utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!