Jó így a motorolaj?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Olajszintet ellenőríztem.
Kivettem a pálcát és az olaj folyt, csöpögött róla. Ez normális? Eddigi autóimnál nem folyt ennyire.
1.6 benzin 102 ló
2021. aug. 16. 07:35
1/11 anonim válasza:
Mikor volt cserélve az olaj?
Lehet megérett a cserére.
2/11 krwkco válasza:
Nem lehet, hogy túl keveset vártál a motorleállítás után?
4/11 krwkco válasza:
Egyébként egy csepp néha az én autómban is lejön a pálcáról. De hogy folyna, az túlzás. Nincs a pálcán annyi olaj, fogy follyon.
5/11 anonim válasza:
olaj viszkozításától és hőmérsékletétől függ
6/11 anonim válasza:
Ha még meleg volt az olaj akkor persze hogy megesik ez. Persze a viszkozitás miatt is lehet főleg ha jó híg az olaj. Kezdésnek nem árt tudni hogy milyen van az autódba és milyen való bele mert ez sem mindegy ám. Lehet a te autódba pont ilyen kell és ezért alapból ilyen csepegős. Ha az autót nem rég vetted és te még nem cseréltél olajat akkor kitudja milyen van benne stb... én a helyedbe egy olajcserét megejtenék olyanra ami bele való.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Most vettem igen. Elméletileg műszaki elött volt olaj és vezérlés csere, de ugye kitudja. Elviszem majd cserélni.
2021. aug. 16. 11:35
8/11 anonim válasza:
El ne hidd, el adás előtt nagy szerviz, hát persze, ki olyan hülye.
9/11 krwkco válasza:
"Elméletileg műszaki elött volt olaj és vezérlés csere"
Kérted az eladót, hogy mutassa meg erről a számlát?
10/11 A kérdező kommentje:
Nem kértem. Nagybátyámé volt az autó. Ő eladta kereskedőnek, majd idő közbe derült ki h az övé volt. Felhivtam, beszéltem bele, ő mondta.
2021. aug. 17. 04:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!