Mennyibe kerül kb egy hengerfej csere egy húsz éves Swiften?
Figyelt kérdés
1.3-as motorról van szó.
Kéne rajta még pár dolgot csináltatni, de most akkora kiadàsom lett hirtelen, hogy egyszerre mindent nem bírok kifizetni. Jövő hónapban már oké, tudok rajta cserélni még 1-2 dolgot, de az első az lenne, hogy hengerfej csere kellene. Novembertől fogok újra talpra állni anyagilag csak. Mennyibe kerülne kb? Most 100-120 ezer forintot nem bírnék kifizetni. Maximum 50 ezret, azért kérdezem. Hívtam a szerelőt, megkérdeztem, és az volt a válasza, hogy "Így nem tudom megmondani"...De még egy kb árat se mondott...Remélem ti tudtok segíteni azzal, hogy legalább személyes tapasztalatot írtok.
2021. aug. 11. 12:25
1/5 anonim válasza:
Miért kell hengerfejet cserélni?
Honnan tudod hogy azt kell cserélni?
2/5 A kérdező kommentje:
Fekete a hűtőfolyadék.
2021. aug. 11. 12:45
3/5 anonim válasza:
Akkor szerintem beszélj egy másik szerelővel is, mert lehet hogy csak síkoltatni kell (ez 6-8 ezer), és egy új tömítéssel jó lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Megnézte, azt mondta, hogy szerencsére nem hengerfejes. A folyadék azért hülye színű, mert valaki sima vizet öntött rá. Ha az lenne 80 ezer Ft lenne. Benzinkúton mondták azt amúgy, hogy valószínűleg hengerfejes.
2021. aug. 11. 15:48
5/5 D. Brasco válasza:
Imádom mikor valakinek fingja nincs semmihez,de azt rögtön meg tudja állapitani,hogy egy autó hengerfejes....csak nem röntgen szeme volt anna kutasnak,mert akkir gyorsan váltson szakmát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!