Mitsubishi Carisma 2. gen, 1.6 benzin, 8.5 literes fogyasztás normális?
Figyelt kérdés
Igazából nincs hosszútávra használva az autó, szomszéd városba ugrunk el vele, ami 15 km, oda-vissza 30, meg a környéken járkálunk ide-oda. De vagy lakott terület, vagy sima közút. Tehát 80-90-nél többel is csak ritkán van vele menve. Gondolom pár óra pályázás mondjuk lentebb vinné azért. De csak ez miatt lehet? Rezon cső kifúj, az befolyásolja esetleg?2021. aug. 10. 18:20
1/10 anonim válasza:
Teljesen normál, átlagos fogyasztás.
2/10 anonim válasza:
Teljesen jó....
egy hosszú pályázással talán levihető 7 literre.
Ez a hátránya a benzinesnek a dízellel szemben, hogy jóval többet eszik.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk elég nagy a kaszni végülis. Bár amikor fél éve elhoztuk 7,5et írt, szerintem az előző tulaj nem igazán tartotta a sebességkorlátozást. :D Egy 120-as tempóval ideálisabb lehetne ez, de ez csak az én elméletem, annyira nem értek hozzá.
2021. aug. 10. 19:06
4/10 anonim válasza:
Legjobb fogyasztás 80-90 tempónál lesz, nem pályán.
5/10 anonim válasza:
Én kicsit sokallom ilyen felhasználásra a 8,5-t.
6/10 anonim válasza:
Írta, hogy nincs hosszú távra használva az autó meg, hogy "ide-oda" mászkálnak vele, ami lehet, hogy a 2km-re lévő boltot jelenti.
Ha alacsony fogyasztást akarsz akkor dízel kell... akár 20 éves szívó is jó.
Vicc kategóriát tudnak fogyasztani.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, kb. nap szinten van vele menve a faluban 1-2 km-re is. Gondolom az a 15, oda-vissza 30 km-es táv meg rövid ahhoz, hogy lehúzza. De akkor a kipufogó ezt nem befolyásolja?
2021. aug. 10. 22:37
8/10 anonim válasza:
A Tacumám eszik 11-12 litert. Szerinted? :D Teljesen normális fogyasztás, sőt, a Carisma nem éppen egy kis autó.
10/10 anonim válasza:
Teljesen normális. 1.2 htp Fabia rövid távon 15 km-ig olyan 7 litert eszik. Ha hosszú távon használom 5,5 l.
Összehasonlításképpen 1.6 TDI Octavia rövid távon (30km) 4,5 l. Rekordom 3,8 l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!