Analóg vagy digitális keréknyomás-mérőt vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy nyomásmérőt az autóhoz, nem valami kínai gagyira gondoltam. Ráakadtam a neten egy Carpoint analóg nyomásmérőre, amiből van digitális is. A márka holland, valaki tud valamit róla? Megbízható cuccokat gyárt?2021. aug. 9. 19:36
2/12 anonim válasza:
Digitális műszer nem feltétlenül pontosabb, csak jobb a kijelzés.
3/12 anonim válasza:
Kérdés, szükséged van-e arra a pontosságra.
Én azt venném, amelyik olcsóbb. Ez nem olyan műszer, mint egy feszültségmérő.
5/12 A kérdező kommentje:
Feszültségmérőnél se teljesen igaz, amit írtál. Ha bedugom a konnektorba és a 220 vo!t helyett 225-öt mutat, akkor mi van? Semmi. Viszont, ha pénzt áldozok valamire, szeretném, hogy pontos legyen.
2021. aug. 9. 19:58
6/12 anonim válasza:
De magába nem sokra méssz vele ha nem tudod fujtatni ha kell bele.
Akkor már egy kúton mindig megtudod mérni és nyomhatsz is bele.
7/12 A kérdező kommentje:
Pumpám van és analóg mérőm is (szovjet gyártmány), ami pontos is, csak a szelepcsatlakozónál mintha megkeményedett volna a gumitömítés, és nem mindig tömít jól, szökik mellette a levegő így újra meg kell ismételni a mérést.
2021. aug. 9. 20:07
8/12 anonim válasza:
Ahogy nézem azt a két honlapot, az analóg éppen elfogyott, így egyszerű a döntés.
Bár én mindig benzinkútnál mértem, és soha nem hiányzott, hogy otthon is tudjam mérni.
9/12 anonim válasza:
Én az analógra szavazok, az mindig mér, sosem merül le az elem. Ettől függetlenül kompresszorhoz digitális fújópisztolyt használok.
10/12 anonim válasza:
Analogot vennem, 0.1-0.2 bar ide vagy oda mindegy.
Nincs elemproblema.
Minden nap azt sem kell mericskelni, ha megis, akkor mar cseres a gumi vagy a szelep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!