Mennyi ideig tart egy kismotor vizsga?
Vizsga?
A kresz max 25 perc
elsősegély 5 perc
rutin 10 perc max
forgalmi 25-30 perc :)
Mivel gondolom arra értetted ahogy mennyi idő megcsinálni az egészet akkor: 1,5-2 hónap
Hát nálam így ment a dolog:
Kresz oktatás...aztán vizsga
Elsősegély oktatás....aztán ebből is vizsga
Rutin oktatás...vizsga
Forgalmi oktatás...vizsga
Ha mindez megvolt, akkor a vizsgalapomat el kellett vinni a közlekedési hatósághoz, és kérni kellett vizsgaigazolást. Ezt a kapott vizsgaigazolást kellett elvinni az okmányirodába(+4000 ft-ot is vinni kell), és igényelni kell a vezetői engedélyt. Lefényképeznek, adnak egy papírt arról hogy idényeltél jogsit, utána mondják hogy kb 1 hét mulva postán kiküldik. Ennyi
Ez az egész mulatság nekem 2 hónapba tellett
Oktatóm szerint az "1 hónap alatt már megvan minden és vezethetsz is" duma hülyeség.
Meg lehet egy hónap alatt csinálni, de rajtad is múlik. Ha megbuksz, tovább tart. Én a nagyobbat csináltam meg ennyi idő alatt (mocijogsi.hu), pedig előtte nem is motoroztam. A robogósoknak meg láttam a gyakorlás alatt, a rutin meg a forg. vizsgán is kevesebb feladatuk van.
A jogsira azt mondták az okmányirodában, hogy hivatalosan egy hónap, de általában 1-2 hét alatt kiküldik. ... Egy hét volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!