Audi A6 3.0 BiTdi?
2015-evjarattol azthiszem ez a c4-es modell, de nem értek hozzá, nem vagyok képben az audikkal.
Szerelték s-tronic váltóval?
Mert mindenhol azt olvasom,hogy azzal a legjobb.
Szinte csak tiptronic-al szerelteket találok.
A legjobb helyen kérdezel.
Mert nekem pont ilyen autóm van, 2012es, és BiTDI.
Nem C4, hanem Audi A6 C7 4G, szóval a 4es stimmel.
És pont fordítva tudod: nem a Tiptronic a rossz, és az S-tronic a jó, hanem ellenkezőleg.
Ebben a 313 lovas TDI-ben már a 8 sebességes ZF került beszerelésre, a hatalmas nyomaték miatt, amit az Audi Tiptronicnak hív, de nem saját gyártás, mint a korábbi 6 sebességes Tiptronicok. Azt kell tudni a 8 sebességes ZF-ről, hogy az egyik legstrapabíróbb automataváltó, elég gyors is, nagyon személyre szabható, és a 8 sebesség azért jó, mert rövidek a fokozatok, de a 8as iszonyú hosszú így is. Az S-tronic sem rossz amúgy, de azérr ott már adódnak gondok a kuplunggal néha, és messze nem tud olyan selymesen elindulni, mint a 8 sebességes ZF.
Szóval előnyei a BiTDInek: szinte mindegyik full extrás volt, az enyém is az, jobb a váltója (nem pedig rosszabb), a nagyon paraszt kamuhang, de én imádom, és gombnyomásra elcsendesedik, nameg a végtelen erő, imádom.
Miota van meg?
Mennyi km-t tettél bele,miket kellett cserélni rajta?
Milyen tavokra használod?
Nincs rossz tulajdonsága. Olyannyira, hogy cserélném már, de nincs ettől jobb autó. 4 éve van meg lassan,most van olyan 360 ezer körül benne, több mint 100at én tettem bele. Teljes fékrendszer, váltóolaj már 2x, futóműnél néhány apróságot, ilyesmit kellett cserélni. Magyarán még semmi baja nem volt eddig. Vezérlést sem cseréltem még.
Ovijárattól kezdve egyhuzamban 2000 km-es utakra mindenre használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!