Audi A6 C5 Avant 2.5Tdi 155Le manuál 6 megérné el cserélnem ?
Vásároltam kb 3hete egy fentebb is említett Audi gépjárművet.Az autó futóműve teljesen rendben van!(szilentek,lengéscsilapitok,rugók és egyéb dolgok frissen kb 10-15 ezer kilométerrel ezelőtt cserélve lettek!)
A motortere hibátlan!Nem fűstől,nem eszi az olajat és vizet sem!Frissen festve,korrózió mentes!Meg vagyok e"egyenlőre" elégedve az autóval?Igen, teljesen rendbe van!Viszont mostanság rengeteget hallom hogy hihetetlenül rossz konstrukciós motorok.
És eléggé elkezdtem félni.
Szóval adott a lehetőség hogy a napokban el cserélhessem az autót szört szőrben.
Ki szemelt autó cserém a következő 2 darab lenne!
Viszont fogalmam nincs melyiket kellene válasszam,hiszen mind kettő nagyon megbízható darab.
Mercedes E270 Cdi 1998as évjárat manuális váltóval szerelt megkímélt darab!
A másik autó egy szintén megkímélt Bmw 520i E39 1996 os évjárat.
Mivel 23 éves vagyok így annyit hozzátennék hogy a mercedes sokak szerint régi és nem passzol hozzám annyira. Sőt az audi hoz képest(ami jelenleg van) egy öreges autó.
A bmw vel kapcsolatosan csak annyit hogy szintén sokkal szebb-vagányabb,mutatósabb az audim.
Mégis mi lehet olyan jó egy 25 éves bmw-n hogy egyáltalán meglátod?
Szart szarért, nyugodtan elcserélheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!