Miert nem bírom meglazítani?
Figyelt kérdés
Már csavarlazitóval fujkálom próbaltam lánggal is de semmi cserélném a gömbfejet de a kontra anya meg sem moccan valami tanács?(a a linkben az 123at ki kell torolni)
2021. aug. 7. 14:07
11/20 A kérdező kommentje:
Dehogy nem lazul meg az is biztos
2021. aug. 7. 15:59
12/20 anonim válasza:
Nagyobb erőkarral próbálkozz... Olyan nincs hogy nem lazul meg, nekem, mikor ugyan ezzel szenvedtem, már elfele nyalta az anyát🤷♂️ végül egy kis lánngal, összeakasztott villáskulcsal és sok-sok szerencsével, de sikerült meglazítani...
13/20 A kérdező kommentje:
Most egy csőfogóval probalkozok+ellentartani egy 13asal de valahogy mindig leugrik
2021. aug. 7. 16:04
14/20 anonim válasza:
Nekem is az volt a baj, én kettőt tettem rá egymás mellé. A csőfogót hanyagold, teljesen szétbaszod vele, utánna az életben nem lazítja már meg senki sem...
15/20 anonim válasza:
Tegyél alá egy nagyobb kalapácsot és felülről meg kalapáld egy másik kalapáccsal a kontra anyát. Engedni fog az.
16/20 anonim válasza:
De lazítani is úgy próbáld hogy már suonte izzásig melegíted gázlázlámpával...úgy tuti meglazul, csak vigyáz mert olyankor kicsit más a fogása a csavarnak, nehogy megégesd magad vele..
18/20 Beviz Elek válasza:
Ha nem bírod meglazítani akkor cseréld ki egy újra. Én 3 kulcsot raktam rá egymás mellé és együtt sem fogtak annyit hogy meg tudjam lazítani az anyát. Gondoltam hogy majd a szaki a speckó szerszámaival, de ő is feladta. Elvágtam, lehúztam a porvédőt, kiszedtem a bent maradt részt, összeraktam egy újjal, utána már lehetett futóművet állítani.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi srácok a gyors választ felkurt aztán nagyobb kalapács és ami a csövön kifért és így sikerült
2021. aug. 7. 19:06
20/20 anonim válasza:
Szuper. Respect hogy nem adtad fel.
Amugy szerintem attol rohad össze hogy nincs legalabb 2 evente elvive futomuallitasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!