Miert nem bírom meglazítani?
Figyelt kérdés
Már csavarlazitóval fujkálom próbaltam lánggal is de semmi cserélném a gömbfejet de a kontra anya meg sem moccan valami tanács?(a a linkben az 123at ki kell torolni)
2021. aug. 7. 14:07
1/20 anonim válasza:
Küldj egy rendes linket, így sem működik.
3/20 A kérdező kommentje:
Lefele nyomom de semmi meg sem mozdul
2021. aug. 7. 15:18
4/20 Vortrex válasza:
A fénykép irányából a 22-es villást fölfele kéne hajtani, ha balmenetes, de most már nem vagyok benne biztos. Nézd meg rajta a menetet merre dől és kalapáccsal üsd meg a jó irányba a villáskulcsot
5/20 Vortrex válasza:
Amúgy egyáltalán nem okos dolog azt fellazítani, sőt inkább ne. Mit akarsz vele csinálni ?
6/20 anonim válasza:
Éppen ezért kértem egy működő linket.
A bal menetes anya egy beszúrással van jelölve a sarkain.
7/20 anonim válasza:
Ha van csillag villáskulcsod, akkor akasz bele egyet, így nagyobb lesz az erőkarod🤷♂️
Nekem sok szenvedés után így sikerült meglazítani..
Így akaszd össze:
8/20 anonim válasza:
Jaa, #7 vagyok és tudom hogy retkes az ülés, holnap ígérem kitakarítom a kocsit😅
9/20 A kérdező kommentje:
feltoltes.eu/view.php?filename=52820210807_153115.jpg
Ha jol tudom jobbra kell tekerni az anyat
2021. aug. 7. 15:42
10/20 anonim válasza:
Igen, jobbra kell. Nem tudom honnan jött hogy ez balmenetes lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!