Miért az M7-esen akar menni mindenki a Balatonra? Mi szól az autópálya mellett, ha úgyis dugó van?
Most is írja a hírek, hogy baleset miatt több km-es dugó. De ha nem lenne baleset, akkor is minden szombaton őrület az M7-es, olvasni. Meg ugye péntek délután is kritikus.
Nekem az jutott eszembe, hogy mi az oka, hogy ennyire mindenki az M7-esen akar menni? A dugó miatt az autópálya 130-as tempóját úgy se tudják kihasználni
Próbálkozhatnának a sima régi 7-esen is, de akár lehetne próbálkozni azzal is mint alternatív megoldás, hogy az M6-oson lemenni Előszállás/Dunaföldvárig, ott át a 61-es útra, azon elmenni Simontornyáig, az északi part felé tartók ott átmennének a 64-es útra, azon B.világosig, a déli partosok pedig tovább a 61-es út - Tamási, 65-ös út-Siófok útvonalon, esetleg a távolabbra tartók Tab-Andocs felé alsóbbrendű (négyszámjegyű) utakon. És akkor addig is "világot lát" az ember, nem a sivár autópályán türelmetlenkedik a dugóban. Nekem ezen oknál fogva eszembe nem jutna az M7-esen menni.
Valaki fel tudja sorolni azokat az érveket, hogy mi szól az M7-es mellett?
#9 gondolom még nem ültél fekete autóban a napon a forró aszfalton egyhelyben állva ahogy a hetesen szoktak.
Ha már 40-el araszolsz már sokkal szebb az élet, mint mozdulatlan állni és 5 percenként 2 métert előremenni.
Nem minden autó légkondis foteles wellnesshotel. :)
A klíma már szerintem is alap, gyakorlatilag bármelyik 300 ezres használtautóban van már.
Én rettenetesen szenvedtem nélküle nyáron
"#9 gondolom még nem ültél fekete autóban a napon a forró aszfalton egyhelyben állva ahogy a hetesen szoktak."
Tegnap délután az M1esen álltam 2 órát Budapest fele, de ez.gondolom nem számít, mert nem fekete autóm van most, és nem M7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!