Akinek kétütemű motorja van, vagy esetleg segiteni tud az irjon?
Kawasaki KMX tipusu motorom van 2 ütemű és Ő is keveri össze a benzinnel, de valamiért nagyon de nagyon füstöl és az olaj is jön vissza jócskán a kipufogóból. Szerintetek mi lehet a baj? vagy esetleg szerintetek az
úgy jó lenne ha én tenném az olajat a benzinhez? várom a válaszotokat!
Nagyon de nagyon????
Lehet rossz a tömítésed vagy a szimmeringed és átengedi az olajat. Akkor szokott nagyon de nagyon füstölni. Méghozzá kék füst. Ha kicsit füstöl az nembaj , hisz kétütemű , de ha nagyon az cinkes. Nézd meg , hogy fogy e a blokkból. Ha elfogy akkor nem lesz kenés és megsül.
Bár lehet más is a probléma. Elsőre én erre gondoltam , ha "nagyon de nagyon füstöl "
Akkor vagy karbi beállítással lesz a baj, vagy szimering.
Vagy szar az keverékolaj, amit beleraktál, vagy túl sokat.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Arol 2T-t például ne használj, mert egy rakás gőzölgő...
"keverékes motorokban nincs olaj... épp ez benne a pláne..."
:D:D :D:D :D:D :D:D
Hát ez jó vicc:D
és a váltóban mi van?víz?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:46
Én vagyok az első és egy motorszerelő fia vagyok. Szerintem csak tudom , hogy miket is beszélek. És ha ennyire nem értesz a motorokhoz akkor minek szólsz bele? Egyáltalán értesz te a motorokhoz? A kuplungkeréknél szerinted mi van? Egyértelműen olaj. És a hajtásháztól csak 1 csapágy válassza el és 1 szimering. És ha régi a szimering akkor bizony átengedi az égéstérbe , ami kék füstöt eredményez. De ha megvan motorra a jogosítványod akkor ezt tudnod kellene mert ez benne van a műszaki részben. Szóval ebből következtetek hogy jogosítvány és tapasztalat nélküli tizenéves lehetsz , akinek van 1 robogója vagy a simsonja és ö a kemény legény. (számítógép mögött)
Ezzel nem akartam leszólni egy tizenévest sem egy simsont sem és robogót sem. De komolyabb motorral tuti nem rendelkezik ha ennyit ért hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!