Audi A6 C5 2.5tdi milyen olajat érdemes tenni ?
Figyelt kérdés
A fentebb említett autót nem rég vásároltam! Olajcserét tervezek,de nem tudom pontosan, 10w40 castrol?Esetleg liquid molly szintén 10w40?Vagy más ami 5w40-es ??
Mielőtt bárki letámadna érte?!
Nem! Bizony nem adtak külön mellékletet milyen fajta olaj kell bele!(22éves autóról van szó )
A googe a barátom,rendben is van! Viszont személyes tapaszlatot szeretnék kinek melyik fajta olaj vált be legjobban ebbe a motorba!?
A munkám miatt rengeteget használom.Ez azt takarja hogy napi 200-250km-t. (Szombat illetve vasárnap nem melózok!))
A válaszokat előre is köszönöm mindenkinek !
2021. aug. 3. 11:15
11/12 A kérdező kommentje:
15:30
Köszönöm!És külön köszönet a normális emberi hozzáálláshoz a kérdésemet tekintve!
Ment a zöld a kéz egyedül neked!
2021. aug. 3. 18:04
12/12 anonim válasza:
Milyen motorkódos amúgy, hogy bírja? Sógornak volt 150 lovas C5 A6 ezzel a motorral, nekem meg sajnos csak rövid ideig, de volt egy utolsó szériás, 2005ös Highline 4motion Passatom ezzel a motorral, 180 lóval. Ezutóbbi nagyon komoly autó volt, imádtam. Bánom mai napig hogy eladtam, néha azert nézegetem, hogy Németországban ezek most 2000 euró körül mennek, jó lenne egy. Sógornak meg az Audinak már véres volt a torka minden szempontból, semmit se költött rá, de azert vagy 50 ezer km beleszaladt még így ridegtartásban, pedig az elmeletileg az egyik legrosszabb motorkódos volt, majdnem 400 ezer km-el. Végül nekimentek az autónak, és annyira értéktelen volt, hogy nem érte meg költeni rá. A motorja volt az, ami utolsó pillanatig jó volt. 10es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!