Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit érdemes ilyenkor csinálni?...

Mit érdemes ilyenkor csinálni? 4 Sikertelen forgalmival már ne is reménykedjek? A PÁV-on mit kell majd csinálni ha arra kerül a sor?

Figyelt kérdés
Ma buktam meg negyedjére forgalmin. Oktatóm szerint jól vezetek, én vagyok az egyik legjobb tanulója, egyáltalán nem tart alkalmatlannak. De mikor vizsgára kerül a sor egyszerűen leblokkolok. Nem tudok elvonatkoztatni a negatív gondolataimtól, hiába próbálok pozitívan hozzáállni, egyszerűen nem megy. Ahogy beülök vizsgán az autóba azt várom hogy cseréljünk már helyet, annyira rosszul vagyok. Lehet hogy pszichésen alkalmatlan vagyok? Érdemes tartani egykis szünetet és elmenni pszichológushoz? Vagy fogadjam el és adjam fel az egészet úgy hogy már kb 700K benne van? Ti mit tennétek? Van köztetek olyan aki többször bukott és meglett?

2021. júl. 27. 11:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés embert találnak alkalmatlannak páv-on, úgyhogy semmi sincs veszve, ismerek olyat, akinek 6. vagy 7. alkalommal sikerült a vizsgája.
2021. júl. 27. 23:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Ismerősöm volt hasonló. O először vegigcsinalta a tanfolyamot.Jol ment neki. Mikor vizsgára került a sor leblokkolt. Aztán az órákon egyre rosszabbul ment neki. Teljesen visszafejlodott. Abba hagyta, nem lett volna értelme akkor tovább csinálni. El is könyvelt magában, hogy O pszichésen alkalmatlan. 5 EV MULVA: Pánik betegségre szed valami gyógyszert. Újra elkezdte elölről az egészet. Ez úttal simán ment neki. Megszerezte a jogosítványt. Ha minden igaz a gyógyszert is elhagyhatja.
2021. júl. 28. 06:06
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

12. Az gyönyörű hogy ilyenek vezetnek autót , pánik beteg begyógyszerezve.

Potenciális gyilkosok.

2021. júl. 28. 09:49
 14/16 A kérdező kommentje:

#11 jó ilyet olvasni, köszönöm

#12 ez ismerős, bár én pánikbetegnek nem mondanám magam, párszor volt már rohamom, de nem igazán kezdett vele semmit a pszichológusom. De a szorongás ami megbénít ilyen helyzetben.

Örülök hogy végül meg lett neki, én sem szeretném feladni

A pánikbetegek ugyanolyan emberek mint bárki más. Nem fog rohamot kapni random vezetés közben senki ha nincs kiváltó ok.

Az agresszív rohanó sofőrök sokkal veszélyesebbek.

2021. júl. 28. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a vizsgadrukk. Tényleg érdemes pszichológushoz menni. Ha az egyik nem segít, akkor a másikhoz.

Az én életemben is a vizsgák a legnehezebbek, és ez azért van, mert én mindig a tanulmányi eredményeimmel emelkedtem ki. Nem voltam különösebben szép, divatos vagy extrovertált, viszont sokan felnéztek rá a tudásom miatt. Nem is volt nehéz jó eredményeket produkálnom, egészen egyetemig, ami már nekem is feladta a leckét. Akkor én iszonyat összetörtem, forgalmin szintén. Hiszen úgy éreztem, mintha a fő előnyöm vált volna semmivé.

2021. júl. 29. 17:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
azóta meglett? :)
2021. aug. 28. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!