Mit érdemes ilyenkor csinálni? 4 Sikertelen forgalmival már ne is reménykedjek? A PÁV-on mit kell majd csinálni ha arra kerül a sor?
12. Az gyönyörű hogy ilyenek vezetnek autót , pánik beteg begyógyszerezve.
Potenciális gyilkosok.
#11 jó ilyet olvasni, köszönöm
#12 ez ismerős, bár én pánikbetegnek nem mondanám magam, párszor volt már rohamom, de nem igazán kezdett vele semmit a pszichológusom. De a szorongás ami megbénít ilyen helyzetben.
Örülök hogy végül meg lett neki, én sem szeretném feladni
A pánikbetegek ugyanolyan emberek mint bárki más. Nem fog rohamot kapni random vezetés közben senki ha nincs kiváltó ok.
Az agresszív rohanó sofőrök sokkal veszélyesebbek.
Ez a vizsgadrukk. Tényleg érdemes pszichológushoz menni. Ha az egyik nem segít, akkor a másikhoz.
Az én életemben is a vizsgák a legnehezebbek, és ez azért van, mert én mindig a tanulmányi eredményeimmel emelkedtem ki. Nem voltam különösebben szép, divatos vagy extrovertált, viszont sokan felnéztek rá a tudásom miatt. Nem is volt nehéz jó eredményeket produkálnom, egészen egyetemig, ami már nekem is feladta a leckét. Akkor én iszonyat összetörtem, forgalmin szintén. Hiszen úgy éreztem, mintha a fő előnyöm vált volna semmivé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!