Jawa babettát érdemes tuningolni?
Figyelt kérdés
Jó ötlet lenne egy jó állapotú jawa babettát tuningolni, földúton való használatra? Pl: 70-es hengerszett, felfüggesztés, terepgumi, stb? Valaki már csinált ehhez hasonlót?2021. júl. 26. 20:27
2/11 anonim válasza:
Persze, turbót kell rátenni és hasít.
3/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert sokat hallottam, hogy nem éri meg, lassú, megbízhatatlan, de egy próbát mindeképp megér szerintem! :D
2021. júl. 26. 20:51
4/11 3 napos mákos lecsó válasza:
nem tudja átvinni a röpsúlykuplung a nagyobb nyomatékot, főleg nem földúton, ezért nem éri meg.
5/11 anonim válasza:
Meg azért mert
-van vagy 30 éves
-van olyan 50-es ami gyárilag is sokkal erősebb
- ocsmány
-gyenge
-nincs semmi értéke
-kényelmetlen
-elavult
Soroljam még?
6/11 A kérdező kommentje:
Én is csak szórakozásból használnám, nem közlekednék vele minden nap.
2021. júl. 26. 22:09
7/11 anonim válasza:
én is szórakozásból próbáltam némi többlet erőt varázsolni a szörnybe..
nos csak szopásból állt az egész...pár hónap után beletörődtem, hogy ez csak a másik falig jó, meg vissza.
ez enyém ráadásul megbízhatatlan volt, mert néha a gyújtás akadozott.
8/11 D. Brasco válasza:
Egy legendásan gyenge,es alapbol is hitvány szar anyagokból összedobált libakergetőt biztosan nagyon sok ertelme lenne tuningolni....örülj neki higy egyaltalan beindul
9/11 anonim válasza:
Terepgumi tuningnak számít??
A sok MTZ akkor ezért ilyen.
10/11 anonim válasza:
Könnyedén megoldható, hiszen minden sarkon árulnak 70-es babetta tuninghengert, az hozzá való dugóval, ahogy speciális erősített teleszkópokat is, továbbá számtalan 16 x 2,25-ös terepgumi között válogathatsz.
Csak összekell lapátolni és húzni neki. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!