Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől adhat ki fütyülő hangot...

Mitől adhat ki fütyülő hangot az autó kereke?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Lada 2106 autóm bal első kereke ad ki, hogy is mondjam fütyülő hangot. Talán ez a legtalálóbb kifejezés rá. Vagy még, ha valamihez hasonlíthatnám akkor azt mondanám, olyan hangja van, mint mikor a teás kannában elkezd főni a víz és fütyülő hangot ad ki. Na ugyanilyen hang jön a kerék felől, csak halkabban. Eddig 70-80 környékén kezdtem hallani, de most már 50 környékén is hallani. Futómű nemrég volt felújítva. Minden cserélve lett ami el volt kopva. Futómű állítás is megvolt. Szóval nem tudom, mi lehet a gond. De elég idegesítő.

2021. júl. 26. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
csapágy talán
2021. júl. 26. 14:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Fél éve van nálam. Elejétől kezdve halottam ezt a hangot, csak enyhébben. Szerelőm átnézte amelyik csapágy cserés volt cserélte. Most mégis mindig ugyanaz a hang jön belőle.
2021. júl. 26. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy kerékagycsapágy, bár az inkább morgó hangot szokott adni, vagy berohadt a fékmunkahenger és állandóan nekinyomja a betétet a tárcsának.
2021. júl. 26. 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!