Mit csinál autóban az ECO mód?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam, hogy mi lehet a lényege, mert sokat nem változtat.2021. júl. 26. 12:55
11/19 anonim válasza:
Nem veszi le a teljesítményt, hülyeségeket ne írkáljunk már. A gázreakciót csökkenti, ezáltal érezhetjük úgy, hogy gyengébb az autó.
12/19 anonim válasza:
Igazából abszolút autója válogatja, hogy mit csinál.
13/19 anonim válasza:
#11 És akkor ha egy autónál nyomom a pedált azonos mélységben, rákapcsolom a sport módot a normálról (nem ECO, de mindegy is), és ugrik egyet az autó, az mi? Az nem gázreakció javulás azonos pedálállás mellett szerintem, de lehet csak én gondolom így... Teszteltem ilyet azért kérdem.
14/19 anonim válasza:
#11 írta jól, a gázpedál karakteisztikáját írja át, a fogószelepállást a gázpedál állásához képest. Ugyanekkora hazugság a sport mód, főleg alulmotorizált zsebcirkálóknál. Kis gázra is nagyot lép, aztán amikor elkezdene örülni az ember, és letapossa, akkor már alig történik valami.
15/19 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy a komolyabb, automata váltós autóknál ECO módban kisebb fordulaton vált el, míg mondjuk sport módban hagyja jobban kipörgetni. Emellett ha adaptív futómű van alatta, akkor eco és normál módban puhábbra hangolja, sport módban pedig keményebbre, hogy a kanyarokat jobban vegye. Néhány esetben még a kormány nehézségét és kipufogó hangját is változtatja. Kismotoros manuális váltós autókban tényleg nem sok értelme van ezeknek a módoknak.
#11 voltam.
16/19 anonim válasza:
Nekem kikapcsolja a rádiót hogy nem merüljön le a kocsi ha sokáih szól a zene akkuról.
17/19 qkker1 válasza:
Nálam hamarabb vált, nem pörgeti ki a motort, ha elveszem a gázt, akkor leállítja a motort is és üresbe rakja a váltót, "vitorlázik", elég jót tesz a fogyasztásnak. /KIA CEED kombi, 1,5T automata/
18/19 anonim válasza:
16 vagyok.
Nekem tényleg ezt írja a Peugeot 206 om
19/19 anonim válasza:
Mennyire tesz jót az autónak az eco mód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!