1-1.5 millióból milyen városi terepjárót (SUVOT) vásárolnátok?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 19:45
3/13 anonim válasza:
Városba minek terepjáró?🤔 azért egyelőre még nem annyira rosszak az utak Budapesten sem, hogy egy jó kombi ne gyűrje le a kátyúkat.
4/13 anonim válasza:
Semmilyet. Ha már mindenki a környezetvédelemre recsizik, akkor minimum lenne, hogy a legnagyobb baromság kategóriát nem támogatjuk. A jó kis kombi, aztán mindenre kiváló. Skoda Octaviákat tudom ajánlani.
6/13 anonim válasza:
15 éveset kapsz kb. Mást keresnék.
8/13 anonim válasza:
Talán Hyundai tucson, esetleg Kia Sporage, de ezek is inkább 1,5 és 2 milla között.
Komolyabbat 2-2.5 milától lehet keresgélni vagy nagyon időset, de az meg rizikós.
9/13 Barnabas333 válasza:
Az csak a nyugdíjasoknak való akik nehezen szállnak be az autóba... Ennyi pénzért tényleg inkább sedant vagy kombit vegyél. Ha meg mindenáron az kell duster. Előttem szóló jó márkákat ír, de ennyiért leharcolt lesz csak...
10/13 anonim válasza:
Városi terepjáró, ez nekem még mindig agyf..sz. Ez butább dovattermék mint a magassarku gumicsizma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!