Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kezdő robogót ajánlotok?

Milyen kezdő robogót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Na tehát,ez lenne az első robogóm,de nem is kivánkozok másodikra befektetni,15 éves vagyok.

Kb. napi 10 km-t mennék vele suliba,avagy vissza és ide oda járkálnék vele.

Szeretném ha gyors lenne(tehát eléri a 100 km/h-t),strapabiró(mivel kissé göröngyös az iskolába vezető út,nem szeretném ha lerobbanna),kényelmes,nagyobb távra is alkalmas(30-40 km)

illetve nem fogyaszt nagyon sokat,mert nem szeretnék fél hetente benzinkútra járni vele.

Ár maximum 300.000 forint.Lehetőleg új legyen.

Amire én gondoltam egyelőre kettő robogó:

[link]

[link]

Személyes tapasztalatokat nagyon szivesen meghallgatok,nade jöhet bármilyen kommentár.

Motor tippeket várok!

2010. aug. 27. 22:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Keeway-eket felejtsd el.

Nem rosszból mondom de tényleg szar motorok.

2010. aug. 30. 08:29
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
simsont veszel vita lezárva! robogjon aki akar stapabiró és ha értenek hozzá akkor bármejk robogótól jobb!
2010. aug. 30. 11:06
 13/18 anonim ***** válasza:

fél hetente tankolni? én 2-3naponta járok :D. keeway tx 50SM-mel járok, a fogyasztása tűrhető, de ha egész nap megyek vele, azért kifogyasztja a tankot. elég ereje van, a robogókat lehagyja. nem tagadom, elejével volt vele 1-2 probléma, de 2 szervíz, meg pár nap otthoni barkácsolás után rendbejött :) azóta nem panaszkodik. pörgős minarelli blokk hajtja, 50eshez képest brutálisan jó fékei vannak. offroadozni nemnagyon ajánlom, mert a váz nem olyan masszív, mint amilyenjnek láttszik. továbbá nem fér bele az egészségügyi láda, de azért valahogy megoldható. kényelmes rugózása van, jobb mint a robgók. ha nem gond, hogy használt lesz, akkor inkább valami derbit, vagy yamahát. és 300 000ért már veszel keeway speed 125öst. komolyabb motor egy robogónal. és ha már 125ös, akkor mindenképpen váltósat. 50esnek nem tesz jót a 100as tempó(már ha megy annyit). de ha mindenképpen 50es Robogó, akkor Yamaha Aerox, vagy Jog, esetleg Hoonda Zoomer, vagy Honda Dio. ezekről elmondható a megbízhatóság. ha esetleg a 125ös mellett döntöttél, akkor Honda CBF 125/CBR 125, Yamaha R 125/YBR 125, Kawasaki D-tracker, esetleg(ha a többit drágánaktartod, akkor) keeway speed 125.

C, verzió: ha nem akarod kivárni az A1et, és mégis váltósat akarsz, akkor:

Yamaha DT 50

Derbi Senda 50

Aprilia RS 50

Keeway TX 50(nekem az van. annak ellenére, hogy keeway, nem olyan rossz.)

2010. aug. 30. 16:00
 14/18 anonim ***** válasza:
kezdő robogónak valami nemtúl erőset ajánlanék...amit késöbb tudsz tuningolni ha kedved tartja. én keeway hurricaneal kezdtem. kezdésnek tökéletesen jó volt aztán mikor már többre vágytam elkezdtem tuningolni.100at nagyon kevés robogó megy...meg ha leakarsz vizsgázni tudhatnád hogy 40 a limit:) 50ccmessel
2010. aug. 30. 17:27
 15/18 anonim válasza:
0%

Nah , most mindent felejts el amit eddig irtak.

KOMOLYAN, amit most leírok vedd komolyan, de tényleg, --------------------------------------------------

szall 50ccm Yamaha Aerox , használtan.

aprilliát nem ajánlom mert grága hozzá az alkatrész és bonyolult szerelni.

Szal YMAHA AEROX. könnyű szerelni, olcsó hozzá az alkatrész, és nagyons sok alkatrész van hozzá, nagyon megbízható, már több mint 10 éve nem változott, mert egy nagyon bevált.

KÍNAIT NEEEEE VEGYÉL DE TÉNYLEG CSAK A BAJ VAN VELE, KOMOLYAN

[link]

2010. aug. 30. 17:55
 16/18 A kérdező kommentje:

koszonom szepen mindenkinek! :)

Sokat segitettetek

2010. aug. 30. 19:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Yamaha jog valamelyik tipusát ajánlom.(mind jó)
2010. aug. 30. 19:16
 18/18 A kérdező kommentje:
megfogadom tanacsaitok
2010. aug. 30. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!