Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi volt a legdrágább autó...

Mennyi volt a legdrágább autó amit idáig vettetek?

Figyelt kérdés

Kamuzást mellőzük, legyetek szívesek.

Gyártmányt és típust is írjatok

2021. júl. 21. 15:04
1 2
 11/17 Beviz Elek ***** válasza:
10 éves CT200h 2.5 millióért. Ez volt az első amelyikkel a milliós határt átléptem.
2021. júl. 21. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

9,1 milliós listaár, 7,3 milliós vételár.

Opel Astra K, még 2018-ban (100% kp-ra).

2021. júl. 21. 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:
2012es Audi A6 Avant 3.0 BiTDI, 2018ban 25 ezer euróért vettem Németországban. Ennél a motornál alapból szinte minden létező extra benne van alapból, az enyémben még azonfelül is vannak extrák. Mondhatom, a legjobb vételem eddig, hozzáteszem, több tucatnyi autót vettem és adtam már el, rengeteg autó megfordult a kezeim között, alacsonyabb árkategóriában.
2021. júl. 21. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:

850 ezer Ft volt a legdrágább autó amit eddig életemben vettem.

Előtte piszok olcsó és pocsék autóim voltak F Astra, Suzuki Swift, Ford Focus abból is a legrégebbi fajta, volt egy 93-as Fiat Tipom is azt az autót 200 ezerért vettem úgy hogy félig szét volt szedve. Azt egy hobbi autószerelőtől vettem meg aki berágott és mondta hogy így ahogy van 270 ezerért viheti aki akarja, annyi hogy járt hozzá plusz donor motor illetve néhány karosszéria elem. Én 200 ezerre lealkudtam és elvittem mindent a motort volt a legnehezebb elszállítani de megoldottuk. Nekem azt az autót össze kellett raknom igazából a motornak sem volt baja csak a hengerfejet kellett cserélni az előző tulaj meg azt mondta komplett blokk csere kell. Így a donor blokkról lekaptuk a hengerfejet felraktuk a régire, plusz összeraktuk az autót, szépen indult, járt a fékek szinte újak voltak rajta, gumik baromi jó állapotban, meg az autó is patika volt szinte persze az eső kerékívet cserélni kellett meg az egyik ajtót meg párapróságot de életem legjobb vétele volt, mert amennyire nagy rakás sz@rra számítottam nem is volt annyira rossz, sőt imádtam az autót mert nem hagyott cserben soha sem, az mindig hazavitt amikor kellett. Eladni is azért adtam el mert nagyobb kellett akkor vettem egy G Astra kombit amit 2 hónap után vihettem a bontóba mert nem adták meg nekem az elsőbbséget és totálkárosra tört amiben én is megsérültem sajnos. Akkor vettem meg 850 ezerért egy elég jó H Astrát ami patika állapotban volt egy alapos takarítás után és egy kis szerviz kellett neki. Akkor olyan jó állapotban szinte ajándék volt az az autó sokan mondták hogy 1 millió Ft alatt nem találtam volna olyan jót. Lassacskán már 1 éve megvan, szépen teszi a dolgát, előző tulaj sok típushibát felsorolt amit javítottak hogy ne jöjjön elő, sajnálta eladni de a Covid miatt annyira megszorultak anyagilag hogy a családba túl nagy luxus volt 2 autót fenntartani főleg hogy home office miatt még az egy is sok volt nekik de azért az kellett így eladták inkább.

Én mondjuk 1,5 milliónál többet nem fogok autóért adni, nekem új nem kell meg luxus sem, meg félek hogy mások előbb tesznek benne kárt mint én mert sok balf@sz van a környékünkön akik meghúzzák az autókat vagy belekoccannak a parkoló autókba, és sajnálnám ha egy új vagy nagyon fiatal jó állapotú autó ilyen miatt csúnya lesz mert még ha fizet is a biztosító akkor is rohanni elintézni ezeket, kárfelmérés, szervizt keresni ahol ezeket megcsinálják stb... Így egy régebbit nem sajnálok ha pici baja lesz, használom ameddig alkalmas erre és nem kerül egy vagyonba a szervizelése még úgy sem ha magamnak csinálom a szervizelés 70%-át

2021. júl. 22. 00:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Kösz a kommentet mindenki!!
2021. júl. 22. 07:10
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
2021 Toyota Aygo 3.390.000 HUF szalonból.
2021. júl. 22. 18:08
 17/17 anonim ***** válasza:
2008-as opel corsa gsi .10 évesen vettem és 1.7milla volt.Ez a legdrágább és legfiatalabb autóm,előtte csak pár százezres autóim voltak.Nem bántam meg.Azóta 150le-ről 200le. lett.
2021. aug. 1. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!