Miről tudhatom hogy valóban s-line e az autóm ? (Bővebben lentebb)
Audi A6 C5 2000 évjárat 2.5 tdi 150 ló(első kerék hajtással)
Mindkettő hátsó ajtó oldalán sline felirat található! Hogyan tudhatom hogy valóban s-line kivitelü az autóm? És mit takar ez pontosan ? Válaszokat előre is köszönöm !
A legszembetűnőbb a kormány lehet, ami S-Line felszereltségnél lapos aljú, alapból teljesen kerek. Az ülések jobb minőségűek, és logó van rajtuk.
Egyébként az alvázszám alapján le lehet kérdezni, hogy gyárilag milyen felszereltségű.
Aztán vannak lelkes tulajok, akik az S-Line csomag egyes részeivel módosítják az autóikat. Pl. lökös, spoiler kit, matrica, stb.
A kettes jól mondja. Alvázszám alapján kell lekérni a felszereltségi listát, ahogyan a gyárból kijött.
Ha ott fel van tüntetve az s-line, akkor az.
Utólag is lehet rárakosgatni bármit, de az sosem fog annyit érni, mint egy gyári, illetve egyes márkánál (pl bmw, erről tudom biztosan, mert nekem az van) létezik m pakett, aminek a futóműve is más például, nem csak a feliratok, lökhárítók, kormány, ülés, stb..
BMW-nél az M csomagban benne van a nagyobb teljesítményű motor is, vagy nem?
Audi S-Line csomagban is benne van a sportfutómű, nagyobb felni, fények, stb. is. A cikkben felsorolják. Ezt extrként lehetett kérni az A, Q, TT(?) sorozatokra
Erősebb motor viszont nincs, arra ott az S jelölés (S6,S8, stb.)
(Mint BMW-nél M4,M5, stb. ?)
Szóval BMW-nél szerintem cikibb, ha ott virít az M logó a rácsokon, mint egy A-s Audin az SLine logó :)
A "M packet" nem gyári csomag, hanem mindíg utólagos tuning.
5# tévedés. Léteznek az M-es bmw-k, mint m2/3/4/5/6/8, illetve az X-eknél is.
Illetve léteznek M-pakettesek.
Már az e46-nál it volt m pakett 1 és m pakett 2. Illetve az újabb, mai autóknál is létezik, csak mostmár M performance csomagnak hívják.
Erősebb motort nem tartalmaz, csak sportosabb gyári kinézetet, futóművet.
Ha látsz egy M3 feliratot egy nem M3 bmw-n, az valóban gagyi szerintem is.
Viszont, ha M/// felirat van rajta vagy Mperformance(újakon), akkor az bizony így gurult ki gyárilag.
Sokkal szebbek ezek az autók, ahogyan az audinál az S line-ok is, a simákkal szemben. És azokon sem S6/8 felirat van, az RS-ről nem is beszélve.
Szóval, csak gondolkozni kéne, vagy utána olvasni kicsit :)
Bocs, BMW-nél is van M csomag (BMW M Sport?), ami még nem teljesítmény tuning, valóban.
Az "m pakett" kifejezéstől viszont a hideg ráz, mert legtöbbször hirdetésekben látom, és az olcsó, sokszor igénytelen optikai tuning köszön vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!