Hány órát vezettél összesen mire megszerezted a B kategóriás jogosítványodat? Hányadikra mentél át?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 21:09
11/35 anonim válasza:
”kis oldaltavolság a parkoló kocsiktól“
Ezért engem meg is buktattak 1x :D
12/35 anonim válasza:
30, elsőre szerencsére, 6 hibaponttal.
13/35 anonim válasza:
48 óra volt a vége, 2.próbálkozásra meglett. Kellett a plussz óra, nem volt olyan könnyű mint vártam.
14/35 anonim válasza:
Én anno 1991-ben vezettem vagy 200 órát, de nem azért mert nem ment, hanem mert fater volt az oktató. És bárhova mentünk a családdal, én voltam a sofőr. Elsőre átmentem. 48F
15/35 anonim válasza:
#14 akkoriban hogyan ment? bevolt írva mind a 200 vagy csak 30-40?
ha ezt ma kéne eljátszani akkor csak feketén lehetne mert 200 órát ki kell fizetni oktató meg nem kapja meg az összes pénzt
16/35 anonim válasza:
Szerintem be volt írva, csak nem nekem. Sokan voltunk egyszerre, mert az érettségihez járt a B és C kategóriás vezetői engedély is. Gondolom, hogy szétosztotta a többi tanuló között.
17/35 anonim válasza:
Nekem 30 óra után lett meg elsőre😎
18/35 anonim válasza:
40 órát vezettem, és elsőre meglett (0 hibaponttal).
19/35 anonim válasza:
38 órát vezettem, elsőre átmentem 😊
20/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen mindenkinek a válaszokat! :)
2021. aug. 1. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!