Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül összesen kb a...

Mennyibe kerül összesen kb a jogosítvány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jövőre leszeretném tenni a jogsit és ezzel kapcsolatban még nem sokat tudok. Érdekelne, hogy kb mennyibe fog kerülni csak a jogsi (elmélet, gyakorlat meg ami van hozzá) és ezzel kapcsolatban minden érdekel!

Válaszokat előre is köszönöm!

2021. júl. 20. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Melyik?
2021. júl. 20. 12:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen… ezzel sem vagyok tisztában. Személygépkocsit szeretnék vezetni meg max egy kettes lószállítót húzni vele
2021. júl. 20. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Neten lehet árakat találni, nem értem miért itt kérdezed. Egy véletlenszerűen kiválasztott autósiskolánál 250.000 Ft a B kategória optimális esetben (nem buksz, nem kell pótóra). Friss jogsi kezdő vezetői engedélynek minősül, és azzal nem vontathatsz. Továbbá vannak szabályok arra hogy B-s jogsival milyen autóval milyen pótkocsit szabad vontatni (milyen össztömegig). Ezeket nincs kedvem megkeresni, amúgy sem tudom milyen nehéz egy lószállító+2 ló, de ez is probléma lehet.
2021. júl. 20. 13:07
 4/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%
300.000ft-ot minimum számolj rá.
2021. júl. 20. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly novemberben volt 268e + 11e a vizsgadij, a kresz 24e + 4 a vizsga. Elore kifizettem a gyakszit, mert idenre majd egy ezressel dragitottak az oradijakon... Ez igy osszesen 307e.
2022. jan. 29. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!