Mekkora a legnagyobb akku, ami betehető egy Audi A4 B5 két tűzfala közé?
Figyelt kérdés
278mm-est mondják maximumnak, de valahol akad 315-ös is. 315-ös beférne?2021. júl. 20. 11:23
1/6 anonim válasza:
HA megméred akkor rögtön megtudod hogy mekkora hely van ott és aztán már eldöntheted.
2/6 anonim válasza:
Hibridet akarsz belöle csinálni? 🤣
3/6 A kérdező kommentje:
Neem :D
Csak 278mm hosszú akkuból nem találtam nagyobbat, jó nagy indítóárammal, mivel később bele fog kerülni nagyobb hangrendszer, és szeretném, ha lenne kakaó.
2021. júl. 20. 11:37
4/6 anonim válasza:
Annál egyszerűbb tényleg nincs, mint hogy leméred. Ha valaki itt random azt mondja, hogy befér, megveszed az akkut és mégsem fér be, kit fogsz anyázni?
5/6 anonim válasza:
Ezek az akkuk nem arra valók hogy nagy hangrendszert üzemeltessünk róluk.
Ami befér a helyére az pont arra jó hogy a saját elektronikáját ellássa.
6/6 A kérdező kommentje:
Jó, annyira nem nagy hangrendszer lesz benne, maximum 500W-os mélyláda, a hangszórók meg igazából mindegy, még a gyári is jó nekem, ezért gondoltam, hogy egy méretben megfelelő, de nagyobb indítóáramú és kapacitású akku kiszolgálna. De akkor lemérem, csak kicsit fura az is, mert van egy kis fém darab, ami oda fogja, szóval lehet hogy beférne, de akkor meg nem lenne rögzítve.
Köszi a válaszokat!
2021. júl. 21. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!