Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 200 8 2.0 TFSI vs TDI?

Audi A4 200 8 2.0 TFSI vs TDI?

Figyelt kérdés
Sziasztok, Audi A4-et akarok venni, keret 2,5m körül , 2008as évjáratúakat néztem, de nem tudom melyik motorral lenne érdemes. Nem sokat mennék vele, évi max 15ezret, hétköznaponként városi használat, heti egyszer meg kb 150 km pályán. Jól gondolom, hogy nekem benzines kellene? 2.0 tfsi motorról mi a véleményetek?

2021. júl. 16. 23:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve egy 350 ezer kmes rendszeresen karbantartott autó mennyire lehet problémás? Lényegesen több gond lenne vele mint a 200ezres társaival?
2021. júl. 17. 00:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Váltó kérdésben vagyok még bajban :D Olvastam, hogy a multitronic felejtős, Tiptronic mehet vagy ink manuális?
2021. júl. 17. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért is kellene benzines, ez egy hatalmas bullshit. A TFSI szervízigényesebb, mint a TDI. Egyébként a Tiptronic nagyon jó, a Multitronicot kerülném én is.
2021. júl. 17. 07:57
 4/4 anonim ***** válasza:
TFSI tényleg nem szerencsés. Ha már benzines kell nagyon akkor talán még a sima 2 literes szívó 131 ló. Nyilván nem megy ugy mint egy tfsi de mem is akkora sz*pas a szervize...2007 ig találsz olyan motorral. Ha dízel akkor inkább 1.9 pd tdi
2021. júl. 17. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!