Tényleg ugyan az a két autó? Mennyi ezeknek a fenntartása? Én olyan 1,5M vételár +500E első szerviz re gondoltam, ki lehet hozni ennyiből egy normális mindennapi használatra alkalmas autót?
Nem,nem ugyan az a ket autó.Az egyetlen közös dolog a motor,mindkettőben a merci féle 2.7Cdi dolgozik de ennyi.Amugy meg normalis minden napi hasznalatra minek ilyen behemótok kellenek neked?
2021. júl. 19. 17:17
2/9 anonim válasza:
Ilyen autót minek napi használatra,főleg 1,5 millióból?Ez egy igazi szopóroller történet kezdete.
Nem ugyanaz az a két autó,csak rájuk kell nézni,még átmatricázásnak se nevezhető
2021. júl. 19. 17:19
3/9 A kérdező kommentje:
1,5 a teteje ezeknek drágábban nem nagyon van egyikből sem.
2021. júl. 19. 18:06
4/9 anonim válasza:
A motorja ugyanaz meg a váltó. A Mercedest ajánlom.
2021. júl. 19. 23:19
5/9 anonim válasza:
Ha nincs szétrohadva, akkor a Merci jó választás lehet. Egy barátom évekig használta napi szinten trélerezésre és nem volt vele különösebb gond.
2021. júl. 20. 08:14
6/9 anonim válasza:
Kérdező.
Mi a baj a Sorentoval?
2021. júl. 20. 10:23
7/9 A kérdező kommentje:
Szomszédban van és nem szeretik. Rengeteget all szerelőnél mert nem értenek hozza meg várnak rengeteget az alkatreszekre. Ml Merciből meg rengeteg van
2021. júl. 20. 20:14
8/9 A kérdező kommentje:
Állandóan szidják hogy ez szar az szar megcsinálnak valamit rajta jön a következő
2021. júl. 20. 20:15
9/9 anonim válasza:
7,8:
Értem. Biztosan ki lehet fogni hulladékot is. Viszont egyik ismerősöm 600 ekm-t trélerezett vele, egy másik is fél milliót.
Igen, inkább a "nem értenek hozzá" a baj. Mondd a szomszédodnak, hogy lépjen be a Sorento fb csoportba.
Amúgy igen, ML Merciből tényleg sok van, de az legalább akkora rizikó, mert azokkal is többnyire trélereztek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!