Simson hengerfejtömítést miből lehet csinálni a tejesdobozon kivűl?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 17:01
1/15 anonim válasza:
remélem hogy nem komolyan írod. :D
250forint a tömítés készlet..- ennyit megérdemel a motor :D
- amúgy én a másik motoromhoz.- amihez 9E ft a készlet.. 'tömítésanyag'ból vágom ki a tömítést ,ami épp kell. Motorosboltokban érdeklődj utána..- most a pontos neve nem jut eszembe :/ sorry
2/15 anonim válasza:
Simsonon nincs hengerfejtömítés. Síkba kell csiszolnod a hengerfejet ha azt akarod hogy ne fújjon ki.
3/15 A kérdező kommentje:
tudom hogy nincs de nem árt neki ha van :D
(erre 5000 forint a tömítéskészlet nem vicc ötezer)
2010. aug. 29. 23:48
4/15 anonim válasza:
0.5mm vastag alumínium lemez jó lesz hozzá.
5/15 anonim válasza:
jaj, ne bonyolítátok már túl, mellesleg a tömítékészlet Simsonhoz 260 forint.
De a hengerfejnél NINCS és nem is kell tömítés.
Inkább hőálló sziloplszt és kész
6/15 anonim válasza:
A hengerfejhez felesleges, normálisan síkba kell csiszolni aztán kész.
Gyárilag sincs alatta.
7/15 anonim válasza:
ha teszel oda tömítést, a hengerfej magasabban fog a hengerre illeszkedni, mivel gondolom a hajtókart nem akarod kicserélni. lehethogy nem lesz akkora kompresszió, és csökken a teljesítmény.
8/15 anonim válasza:
egyszer láttam egy olyat hogy "Spárga" (zsinor) volt a hengerfejhez tekerve, XD komoly, am télleg 300 ft és minden falusi boltba kapni.
9/15 anonim válasza:
Igen, és kb szart se tömít, meg kb a próbaútig jó, mert elég.
10/15 anonim válasza:
Az a "spárga"az azbeszt zsinór.
Maxinyúl arra jó,ha kifúj a kipufogó csonknál,és betekered,amíg hazaérsz.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!