Hajszálrepedezett féktárcsa, meddig bírta volna még?
Figyelt kérdés
És így ment át a műszakin, szerelő vagy nem vette észre, vagy nem foglalkozott vele.
Kereket cseréltem, nagyítóval megnéztem, és ilyen apró hajszálrepedések vannak rajta.
Már rendeltem is 2 újat.
2021. júl. 14. 15:14
1/5 anonim válasza:
Ha te nagyítóval nézted, akkor a vizsgabiztos hogy vette volna észre szabad szemmel?
2/5 A kérdező kommentje:
szabad szemmel is lehet látni, de nem voltam biztos benne, megnéztem nagyítóval is. Gondolom egy szakértő látott már ilyet, aztán lehet, elment volna még így vagy 100 ezret. 20 éves autó, 6800 volt nagykerben a 2 féktárcsa.
2021. júl. 14. 15:58
3/5 anonim válasza:
Ha már megvetted akkor még vegyél betétet is hozzá és akkor tökéletes lesz egy darabig.
Azon felesleges agyalni hogy meddig bírta volna.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, volt-e már valakinek olyan, hogy eltört a féktárcsája?
2021. júl. 14. 16:11
5/5 anonim válasza:
Persze volt már ilyen többeknél is. Ha épp csak láthatóak a hajszálrepedések az normális használatnál még elmegy valamennyit, de az első komolyabb terhelésnél megindulnak a hőrepedések ami után garantált a tárcsatörés. Olcsóbb két első féktárcsa, mint egy szétvert féknyereg és egy autómentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!