Ha az 13 eves auton amit vettem meg a gyari fektarcsa volt, akkor az elozo tulaj kimelhette a jarganyt? 200e kilometer van benne.
Jó a kérdés, hogy honnan tudod, hogy gyáriak a féktárcsák.
Másrészt: kopott féktárcsát mindig van lehetőség gyárira cserélni, nem feltétlenül drága minden autóhoz. Vagyis lehet már rajta a 3. szett is.
Féktárcsa cserekor sem kizárólag utángyártottat lehet feltenni! Mehet fel ugyan olyan gyári, mint előtte volt és nem tudod megmondani, hoyg a gyárban, vagy máshol rakták fel.
Ha valóban nem volt még cserélve simán elmegy ennyit, ha nem városban nyúzták az autót. Én 140.000 km-rel dobtam le az előző szettet. Ez alatt még a betét sem volt cserélve. A tárcsa még elment volna sokat, de bántotta a szememet hogy olyan csúnya rozsdás. Inkább vettem újat. A trükk, hogy autópályán, hosszútávú ingázásra használtam az autót gyér forgalmú pályaszakaszon. 200 km-es etapokat elmenetem úgy, hogy hozzá se értem a fékpedálhoz. Ilyen használat mellett nincs mitől elkopnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!