Kinek mi volt az első autója? :D
Nekem 19-évesen lett 2107-es ladám, mai napig megvan bár azóta mást használok, perpillanat a felújítására, pontosabban alkatrészre vár, eladni nem tervezem.
25-ös igaz nem a 22-es vagyok, de azért leírom.
Fúrasd nyugodtan, hiába alu blokkos attól még van benne acél persely, Egyébként a persely elvileg teljes anyagában egyforma kemény,nem felületkezelt. Tehát ha jól fúrják fel, és jól járatod be, akkor ugyan annyit kell bírjon mint zsír új korától eddig, feltételezve hogy nem lesz egyéb baja a kocsinak.
#45: Leszedte a szerelőm a hengerfejet, mert ő sem volt 100%-ig biztos benne. Nincs persely, alumínium a henger, a blokk saját anyagából van, csak valami keményítő felületi edzést kap a gyárban.
Azóta már eladtam az autót, vettem egy A4 B5-öt. Ez még legalább vasból van, illetve a kaszni is olyan felületvédelmet kapott a gyárban, hogy még felületi rozsda sincs rajta, pedig a gyári alvázvédő van rajta. És 23 éves az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!