Kinek mi volt az első autója? :D
19 évesen, '97-es Ford Mondeo 2.0 Zetec benzines.
Az elején imádtam: 136 lóerővel egész jól ment, digitklíma, ülésfűtés, tetőablak, elektromos ablakok elöl-hátul, szép metál sötétkék fényezés, sportos, mégis kényelmes futómű - jó volt, amikor működött.
Nem is volt olyan szörnyű állapotban, átlagos volt, de annyi baj volt vele, mint azóta semmilyen más autómmal, és nem kis gondokról beszélünk, vezérműtengely is tört, váltó is cserés lett. Meg elkezdett rohadni borzalmasan. Nagyon nagy bukóval adtam el. Szerintem elég tudni annyit róla, hogy azóta volt két régi BMW-m (E36, E39), Rover 75-öm, Mk1-es Ford Scorpiom - ezek közül mindre azt mondaná bárki reflexből, hogy pénztemetők, de szerintem összességében nem volt ezzel a néggyel annyi gond, mint azzal a Mondeoval.
Szóval utólag megbántam, hogy nem Swiftet vagy valami hasonló minimálautót vettem, nem érte meg a "luxus" :)
az első saját egy 1974-es zsiguli.
1996-ban, 22 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!