Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes vizsga elott vezetni?

Kings56 kérdése:

Érdemes vizsga elott vezetni?

Figyelt kérdés
2 het mulva lesz a forgalmi vizsgam es elore megbeszeltuk az oktatoval a vezetesi idopontokat.Fel ajanlotta ,hogy a 29. ora idopontjat eldonthetem en vagy a vizsga elott 1 oraval vagy a vizsga elott nehany nappal vezessem le.Szerintetek kozvetlenul a vizsga elott vezessem vagy elotte nehany nappal?

2021. júl. 12. 00:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vizsga előtt szokás "bemelegíteni", esetenként hasznos tud lenni.

Akkor már az oktató tudja, hogy ki lesz a vizsgabiztos, esetenként még a kedvenc kitérőit is sejti (ami nem azt jelenti, hogy a vizsgán biztosan arra is mentek majd).

A másik fontos részlet, hogy megtapasztalhatod közvetlenül a vizsga előtt, hogy a városban mekkora forgalom, vannak-e dugók lezárások, stb.

Ezeket a vizsga előtt néhány nappal nem tudod, nem tudhatod.

2021. júl. 12. 00:44
 2/6 Hovarju ***** válasza:
100%

Én a vizsga előtt néhány órával vezettem. Csak autókáztunk, hogy lássuk mekkora a forgalom és kicsit megnyugodjak.

Aztán jött a vizsga és elsőre sikerült :-)

2021. júl. 12. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vizsga előtt aznap menj!

Akkor már kevesbé lesz rajtad a para, ha levezettel egy órát.

És már kicsit el is faradsz ahhoz, hogy túlstresszeld a dolgot.

Nekem is így volt anno, flottul ment minden, mondjuk én azóta is imádok vezetni (ha nincs dugó)

2021. júl. 12. 09:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!!

Esetleg tudnatok adni par tippet az izgulasra is?

2021. júl. 12. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Én d.u fél4kor vizsgáztam. Előtte 2kor fejeztem be a vezetést. Nekem bevállt. Sikerült elsőre. Izgulásra nem nagyon tudok tippet adni. Én azzal próbáltam elterelni a figyelmemet, hogy 2x annyira figyeltem mindenre, így valamilyen szinten ki tudtam zárni a vb-t, de nem teljesen. Ha mész kb 20 percet vagy 10et, úgy h nem buktal meg elkezdesz nyugodni. Ja és ha hibázol, pl lefulladsz v irány tévesztés, akkor azonnal felejtsd el és tovább!!!! Sok sikert. Írd meg h h sikerült.
2021. júl. 14. 07:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Kerdezo vagyok

Sikerult a vizsga hivatalosan is megszereztem a vezetoi engedelyem!!🎉🎉

Bár elégge megnehezitette a vizsgabiztos.Probalt mindenbe bele kotni de nem tudott mivel nem hibaztam.Mikor befejezodott a vizsga azzal kezdte az ertekelest bar ne ment volna at!

De ez mar teljesen mind1

2021. júl. 26. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!