Forgalomból kivont Opel Corsa B-met, motorral vagy motor nélkül adjam le a méh telepen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 23:36
11/15 A kérdező kommentje:
Milyen részleteket?
2021. júl. 18. 23:38
12/15 anonim válasza:
Miért volt ennyire sürgős levinni a bontóba aprópénzért, mintsem egyben adtad volna el amin még hasznod is lehetett volna?
13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudtam tárolgatni, meg szerintem senkinek nem fog kelleni egy 22 éves öreg autó.
2021. júl. 19. 20:22
14/15 anonim válasza:
Most vettem egy 22 éves "öreg" Audit. Kerek 1 millióért, igaz a felszereltség közel csúcsa. Patika állapot, csak van benne 280 ezer kilométer. Ezek ennyit érnek. Mostmár, mivel megy folyamatosan felfele az áruk, mert egyre kevesebb van belőlük. Pár éve még 4-5 kiló körül vett ilyet az ember. Opeleket nem ismerem, de ennyi idősen ilyen kevés kilométerrel vagy az is ekörüli összeget ér, vagy majd pár év múlva fog ennyit érni. Egy 40 éves Zsiguli is 700 ezer felett megy el, ha makulátlan állapotú. Ha meg OT-s, akkor meg x2 vagy x3 ehhez képest.
15/15 anonim válasza:
Azért a 22 éves nem annyira öreg, mint amilyennek tűnik. Ez a négyes golf (széria eleje) kora, amiből azért bőven vannak még az utakon, napi használatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!