Forgalomból kivont Opel Corsa B-met, motorral vagy motor nélkül adjam le a méh telepen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 23:36
1/15 anonim válasza:
Ez sajnos nem működik. Te csak ideiglenesen tudod kivonatni forgalomból, végleg nem, illetve csak bontási igazolással. Azt meg a méh-telep nem ad.
2/15 anonim válasza:
Csak hivatalos autóbontóba adhatod le, méh telepre nem.
4/15 anonim válasza:
Ha vannak papírjai, ami a te nevedre szólnak, akkor az #1 válasza vonatkozik rád. Ha nincsenek, akkor gondolom a lehető legtöbb pénzt szeretnéd kicsikarni az autóból. Ez esetben megéri minden alkatrészét eladni. Facebook marketplace-en több ezer olyan autó van, ami bontódik. Ezek általában komplett autók, amikből minden eladó. Nem egyesével van felrakva minden alkatrésze, mert így egyszerűbb.
5/15 anonim válasza:
Kérdésre válaszolva:
Ha egyben adod le, akkor vegyes hulladékként kevesebbet kapsz érte. Ha szétszeded, akkor többet.
6/15 A kérdező kommentje:
Örökségböl maradt meg, forgalomból ki van vonva, de nincs az én nevemen, 27XXX km van csak benne.
2021. júl. 14. 15:06
7/15 anonim válasza:
Akkor adhatod le, ha a nevedre kerül (hagyatéki leltárba való felvétel, stb). Mire a végére érsz meg fogod látni, hogy ez az autó csak a pénzt viszi még így is.
8/15 anonim válasza:
Én megpróbálnám eladni. Jó pénzt kellene érnie, ilyen kevés kilométerrel. Ha nem a te neveden van, akkor gondolom azén, aki örökölte. Mert a (vélhetően) elhunyt nevén tuti nem maradt.
9/15 A kérdező kommentje:
Ma délelőtt bevittem a bontóba!
2021. júl. 15. 20:12
10/15 anonim válasza:
#7 vagyok
Nem tudom a részleteket, de elgondolkodtam a dolgon.
Ha nem volt a neveden, akkor a tulajdonos vagy annak megbízottja intézkedhet az ügyben.
Miért volt ez ennyire életbevágóan sürgős?
Mint írtam, egy ilyen autó csak viszi a pénzt ha csak áll.
Viszont a mostani piac minimum egy-két száz ezer forintot adott volna érte.
Leírod a részleteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!