BMW E46 ma milyen autónak számít?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy telepi autó meg minden, de maga az autó jó?2021. júl. 10. 22:13
1/8 anonim válasza:
Ha jó példányt fogsz ki, akkor használható. Itt a HA szón van a hangsúly, tekintve, hogy a legfiatalabb modell is 15 éves már.
2/8 anonim válasza:
jó volt a maga korában, de már annyira idősek hogy folyamatosan van valami nyűgje, tavaly adtam el 8 év után, de korábban kellett volna. Ami tényleg jó, nem rozsdál, extrás, minden működik az meg túl drága, nem éri meg.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem egészen így értettem a kérdést. Tételezzük fel, hogy van egy szinte hibátlan (vagy hibátlan) példány. Mennyire érződik rajta az egykori prémium érzés, kényelem, stb.
2021. júl. 10. 22:43
4/8 anonim válasza:
ha képes vagy túltenni magad azon, hogy telepi boyracer hülyegyerekautó, akkor egyébként alapvetően egy jó autó szerintem, azért érezni fogod rajta, hogy nem egy Daciaban ülsz
5/8 anonim válasza:
Én szintén azt mondom, hogy HA egy jó példányt fogsz ki (és lehetőleg nem valami 16i-t) akkor élmény vele az autózás.
6/8 anonim válasza:
Ha egy extrás, nagyobb motoros, és főleg nagyon jó állapotú példányt fogsz ki, az a mai napig minőségérzetet ad, az anyagok, formák, ergonómia mai napig kiváló. Viszont kevés az ilyen.
7/8 anonim válasza:
Amelyik jónak mondható annak olyan ára van, amit nem éri meg kifizetni érte.
8/8 anonim válasza:
Egy 316i vagy 320d már nem ad sem presztízst, sem élményt.
Egy M paketos 330i kupé klasszikusnak számít, de csak a hozzáértők értékelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!