Külföldi rendszámos autóval meg tudnak büntetni Magyarországon?
Arra gondolok ha mondjuk gyorsabban mentem és egy traffipaksz lefotózott. Vagy mondjuk átmentem a piroson.
Lényeg, hogy postáznák a büntetést.
#21-nek írom
Ideböfögsz valami félinformáció egyharmadát, majd azt hiszed, hogy érdemben kisegítetted a kérdés kiíróját? Olvass utána mielőtt "megszólalsz".
Szinte biztos vagyok benne, hogy autópályán(vagy bárhol) egy szimpla gyorshajtást nem tudnak behajtani egy nem EU-s rendszámú autó. Itt nem helyszini bírságra gondolok, mert azt nyílván ott helyszínen kifizettetik vagy csekk, hanem arra amikor lefényképez a trafipaksz és küldik a kocsi rendszámához tartozó személy lakcímére.
Viszont egy komolyabb szabálysértés vagy ami már büncselekménynek minősűl simán ki tudják nyomozni ha akarják.
"Szinte biztos vagyok benne, hogy autópályán(vagy bárhol) egy szimpla gyorshajtást nem tudnak behajtani egy nem EU-s rendszámú autó."
Amelyik országgal van valami megállapodás azoknál be tudják hajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!