Külföldi rendszámos autóval meg tudnak büntetni Magyarországon?
Arra gondolok ha mondjuk gyorsabban mentem és egy traffipaksz lefotózott. Vagy mondjuk átmentem a piroson.
Lényeg, hogy postáznák a büntetést.
Rosszul gondolod. Japánban nincsenek utcanevek.
Nem Eu-s ország. Ez fontos infó és kimaradt. Nem heszíni bírság hanem postázni kellene, de mivel azt sem tudják megnézni kinek a nevén van az autó kérdem én hogy hova küldenék?
Szerintem futottam már bele traffipakszba Szombathely - Győr gyorsösszekötő vonalon, ahol 110 a megengedett, de én 130-140 el mentem végig. És ennek már fél éve.
Igen, de rendszám alapján le kellene, hogy kérjék, hogy kinek a nevén van az autó. Majd postázzák.
Nem helyszíni bírságról van szó.
Egy ismerősőm szerb rendszámos autóval már 10x megbüntették parkolásért az elmúlt 2 évben. Az elején befizette a csekkeket után egy parkolóőr mondta, hogy amugy felesleges, mert nem férnem hozza a nem EU-s országok rendszám adatbázisához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!