Hyundai i10 vagy suzuki swift 2018 érvek ellen érvek?
Ha főleg városban használnád, eleve automata váltós kell.
A többi tökmindegy.
(nekem automata szwiftem van, mert itt a Budapesti dugóban nem vagyok hajlandó állandóan a kuplungot taposni...pláne egész nap)
#1 Azért az a "kell" egy elég erős túlzás... :) Én az olcsó / gyenge autók automata váltójától dührohamot kapok, annyira gyűlölöm őket. Valószínűleg nem lehetek ezzel egyedül, mert amikor a MOL Limo indult az első benzines VW Upok mind automata váltósak voltak, gondolván hogy városba majd az biztos jobb lesz, de annyian panaszkodtak rájuk, hogy utána inkább elkezdték őket kéziváltóval beszerezni. De ki lehet próbálni náluk pl. a Kia Picantot automata váltóval (ami az i10 műszaki rokona), én múltkor megtettem, hát nem sok köszönet volt benne. Lassú, rángat, kiszámíthatatlan, borzalmas.
Szóval én olcsó kisautó kategóriában ezerszer inkább egy kéziváltósat vennék városba, mint automatát, kuplungozás ide vagy oda. Az eredeti kérdésre válaszolva meg a Swift nekem jobban bejön, de ez tök szubjektív.
Így van, kategóriájában elég tágas 250 liter körüli lehet. És a hátsó üléseken is el lehet férni normálisan és van fejtér.
2012- gyártottról beszélek, nem a legújabbról, mert az valamivel kisebbre sikerült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!