Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem akar menni a simsonom, de...

Nem akar menni a simsonom, de miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én teljesen feladtam az egyedüli próbálkozást, mindent kipróbáltam mégsem akar menni. Szóval a hiba ott kezdődött hogy elszállt a kondi.

Vettem egy párost (megszakító + kondi) és a biztonság kedveért egy új gyertyát is. A jól bevált B8HS-t.

Kicseréltem a dolgokat beindult. A megszakító nem szikrázik viszont fél gáztól tovább ha húztam ismét kihagyott leállt minden baja volt. Gondoltam nem ártana megprobálni az új gyertyával is, hátha. Semmi. Tudom, hogy a kondi lehet rossz újonnan is, de ha nem szikrázik a megszakitó, egyenletes az alapjárat a szikra is lila (bár elég kicsi..) akkor mi az isten baja van?

2021. júl. 8. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Szervusz milyen típusú?- s50, 51
2021. júl. 8. 11:38
 2/7 A kérdező kommentje:
S51
2021. júl. 8. 11:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem, hogy a kondi nem az alaplapon van már egy ideje.
2021. júl. 8. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezerszer leírtam már, de újra:

Használj impulzustűrő fólia kondenzátort. 0.22uF-ost, azzal jobb lesz.

2021. júl. 8. 11:53
 5/7 A kérdező kommentje:
És olyat hol lehet kapni? Nekem még ezt senki sem mondta egyébként. 0.22uF-os van benne amúgy.
2021. júl. 8. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Elektronikai boltban. Vagy rendelsz interneten. Az egyik lába test, a másik megy a megszakító kalapácsára, ami mozog. Felviszed a deklibe, és örökös. Minimum 400V-os legyen.

Érdemi vitát beszkennelt iskolai végzettség után folytatok bárkivel is.

2021. júl. 8. 12:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Csak ilyet sose láttam sehol. De akkor majd szépen bemegyek a városba és veszek. Köszönöm a választ! Még annyi, hogy a kondenzátornak ami van 3 kábele, nekem az van felvezetve. Azt ha ráforrasztom egybe az egyik lábra az úgy jó lesz? Vagy teljesen alakitsam át ezt a részt?
2021. júl. 8. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!