Nem akar menni a simsonom, de miért?
Sziasztok!
Én teljesen feladtam az egyedüli próbálkozást, mindent kipróbáltam mégsem akar menni. Szóval a hiba ott kezdődött hogy elszállt a kondi.
Vettem egy párost (megszakító + kondi) és a biztonság kedveért egy új gyertyát is. A jól bevált B8HS-t.
Kicseréltem a dolgokat beindult. A megszakító nem szikrázik viszont fél gáztól tovább ha húztam ismét kihagyott leállt minden baja volt. Gondoltam nem ártana megprobálni az új gyertyával is, hátha. Semmi. Tudom, hogy a kondi lehet rossz újonnan is, de ha nem szikrázik a megszakitó, egyenletes az alapjárat a szikra is lila (bár elég kicsi..) akkor mi az isten baja van?
Ezerszer leírtam már, de újra:
Használj impulzustűrő fólia kondenzátort. 0.22uF-ost, azzal jobb lesz.
Elektronikai boltban. Vagy rendelsz interneten. Az egyik lába test, a másik megy a megszakító kalapácsára, ami mozog. Felviszed a deklibe, és örökös. Minimum 400V-os legyen.
Érdemi vitát beszkennelt iskolai végzettség után folytatok bárkivel is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!