Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2.5millió forintig milyen...

2.5millió forintig milyen autót vennétek?

Figyelt kérdés

Kritérium annyi lenne, hogy max 10 éves legyen.

Benzin vagy dízel az nem számít.

Amivel szemezgetek: Golf 6-7, esetleg Giulietta ami hasonló karosszéria.

Városban lesz hajtva.

2021. júl. 8. 10:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Én Giuliettát vettem (akkor még 3.5 millióért, mostanra 2.5-öt ér kb.), az egyetlen "Alfás" baja, hogy receg a műszerfal menet közben, amúgy egy percig nem bántam meg, hogy nem Golf lett, sokkal stílusosabb autó. Annyi, hogy a 120 lovas benzines megbízhatóbb, mint a 170, mert az utóbbiban lévő multiair modul elég érzékeny, ha nem zavar az "átlagos" teljesítmény, akkor én a gyengébbet venném. Városba dízelt nem vennék.
2021. júl. 8. 11:00
 2/18 anonim ***** válasza:
#1 Azért az a T-Jet se igazán városba való... nem eszik meg véletlenül 8-9 litert? Sok leállítás indítás turbósnak se tesz jót tudtommal. Ráadásul a dízel bajok jelen vannak, kivéve a DPF. Kettőstömegű, turbó.
2021. júl. 8. 11:04
 3/18 anonim ***** válasza:

#2: persze hogy megeszik 8 litert, de én még nem láttam hasonló teljesítményű autót, ami ne enne ennyit alattam. :) Nekem nem igazán szempont, hogy most 6 vagy 8 litert fogyaszt egy autó.

Elsősorban városban használom már 3 éve, semmi baja, túl van aggódva ez a turbó kérdés. Meg a kortárs golfok TSI motorja tán nem turbós? Lassan kapni sem lehet szívót.

2021. júl. 8. 11:16
 4/18 anonim ***** válasza:
44%
Suzuki Swift
2021. júl. 8. 11:21
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

Nekem volt Bravo 1.4T 120 lovas.

Nagyon szerettem szóval ha bejön az Alfa a motorral nem lesz gond

2021. júl. 8. 11:31
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
2 db Suzuki Liana 2005-öst és egy régi swiftet pont kijön 2.5 millióból
2021. júl. 8. 11:42
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Ott megfogtál, hogy max 10 eves és városban. Én ennyi pénzből egy 77 es Cadillacet vettem volna, viszont ha városban használnád mindenképp egy benzin/gáz üzeműt válassz. A gáz olcsóbb is és környezetkímélőbb. Ha lehet, semmiképp se skodát, amiben több száz ezer km van.
2021. júl. 8. 11:44
 8/18 anonim ***** válasza:
60%
Utólag átalakított LPG-s autót én biztosan nem vennék.
2021. júl. 8. 11:56
 9/18 anonim ***** válasza:

#8 sokan így vannak vele, mégis eléggé drágák, holott pont nem kellenek senkinek. Én vennék. De csak ha normális rendszer lett bekötve, és nem túl régi a beszerelés.

#3 Amúgy igen, azt elismerem, az egyetlen értelmes alternatíva a nagyobb teljesítményű benzinesek között az ez. Kár hogy nekem speciel kihegyezett ez a fogyasztás téma...

2021. júl. 8. 12:05
 10/18 anonim ***** válasza:
6# 2005-os liana már biztosan nem ér egymilliót.
2021. júl. 8. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!