Közúti balesetnél tényleg nem lehet rendőrt hívni mert 30 ezer forintomba kerülne ?
Adott egy közúti koccanás , nem én vagyok a vètkes, hanem a másik autós , megállunk rendőrt hívunk és hiába nem én vagyok a hibás, nekem 30 ezer ftot kell fizetnem? Aki pedig a hibàs annak 3 hónap eltiltásról indul a történet ?
Mivel haverom ezt állítja.
Hogyan kell akkor egy ilyen ügyet elrendezni? Sima betétlap?
Betétlap?
Amúgy ha időm engedi és nem én vagyok a hibás mindenképp hívnék rendőrt. Vegyenek csak fel jegyzőkönyvet, akkor semmi baj nem érhet.
Nem kell érte fizetned. Kötelességük eljárni.
Nekem volt balesetem nem én voltam a hibás.
A másik úr javasolta ne hívjunk rendőrt mert lebünteti.Nem elég neki hogy ő a hibás még kapjon 30ezerről csekket is?
Az ilyen baromságok honnan erednek vajon? 😂Komolyan ilyen szinten vannak felnőtt emberek???
Jézusom....
Ha egyértelműen (!) te vagy a felelős, jobb csak a betétlapon elismerni, és kihagyni a rendőröket.
Ők ha kimennek, kötelesek bírságolni is (helyszínen elismert felelősség esetén a legolcsóbb). Ha ilyenkor a másik fél sem ragaszkodik rendőrhöz, olcsóbban megúszod betétlappal.
Fotózzatok ilyenkor sokat, és legyen rendesen kitöltve a kék-sárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!