20-22 ezer forintomból maximum, milyen monitort vegyek?
Figyelt kérdés
Lenne 20 ezrem, nagyon maximum 22 ezrem, hogy vegyek egy új monitort. Ennyiből melyik lenne a legjobb?2013. aug. 8. 23:51
1/6 P.O.C. válasza:
Ennyi pénzért nem válogathatsz és nincsenek is valami hű de lényeges különégek közöttük. Mondhatni ez a totál belépő szint.
Kapsz érte 18,5" AOC-ot vagy LG -t. Én az LG -t választanám.
pl: [link]
2/6 anonim válasza:
Vagy, kicsit kockázatosabb, de nézegethetsz használtakat is: [link]
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, használt nem igazán érdekel.Fontos hogy legyen megbízható és legyen garancia. Meg szerintem elég nekem ez a felbontás, Full HD felbontáshoz szerintem már kicsit kevés lenne a VGA-m, főleg játékoknál(HD6850).
Tudom, hogy ennyiért a legolcsóbbakat kapok, de ez van, ennyi pénzem van rá. Az az LG nem tűnik rossznak.
Még annyi: erről mi a véleményetek? [link]
Ez vagy inkább az az LG legyen?
2013. aug. 9. 08:23
5/6 P.O.C. válasza:
Jók a Samsungok is, nekem is olyan van. 6 éve megvan semmi baja.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2013. aug. 9. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!