A2 jogosítvány ?
A2 jogosítvánnyal úgye max 48 lóerő lehet a motor teljesítménye.
Az megoldható hogy pl egy 80 lóerős motort lekorlatozok 48le-re ilyenkor vezethetem az A2-es jogsival ? Persze csak papíron lenne 48le.
Rendőr ilyenkor mennyire nézi hogy valóságban mégsem annyi a teljesítménye, mint papíron?
"Csak papíron" biztos meg lehet oldani az A2-es fojtást, van az a pénz, de aztán kapod a felfüggesztett börtönt, ha esetleg valahogy kiderül, és amúgy büntetlen előéletű vagy. Lehet mérlegelni, hogy megéri-e.
Véleményem szerint vegyél valamit, ami valóban A2, használd azt, gyakorolj azzal, aztán lesz még időd letenni az A-t meg venni más motor(oka)t.
Ahol 130 a megengedett.
Gratulálok.
Értelmezd: "ahová MINDENKÉPPEN kell"
Nézd meg, hogy mit jelent a "mindenképpen" szavunk.
#6 kinem szarja le hogy mi a megengedett? Az csak egy szaros tábla, egy szaros törvénnyel.
Mindenki saját maga dönti el hogy hánnyal megy... Ahhoz meg semmi közöd.
130 pff, miaz...?!
Ahhoz meg semmi közünk?
Én is motorozom, de ez a hozzáállás kb 85-ös IQ-ra mutat. A közlekedés egy társasjáték, ezt próbáld megérteni. Nem csak te vagy az úton, azaz a többieknek igenis van közük ahhoz, hogy te hogyan közlekedsz. A rajtad kívül állóknak is van közük hozzá, amíg nem viszed a szarodat a Kakucsringre vagy Hungaroringre. Mit kompenzálsz a seggrakétáddal? Ott aztán felőlem akár egyesbe is visszapakolhatod 2-esből 160-nál. Ha már nagyon motoGP-ben érzed magad... hiheted azt, hogy lefele van a 3-as.
Ilyen gyökér motoros radírozott pár éve le majdnem, amikor 250-nel előzött, miközben én már rég megkezdtem az előzést 100-zal. Az volt a mázlija, hogy még előzés közepén is belepillantottam a tükörbe és feltűnt, hogy érkezik az idióta fénypötty és picit jobbrább tudtam húzodni. Mindezt utassal csinálta. Gondolom akkor te is így tolod :) Aztán ha egyszer valaha elkottázod, remélem csak egyedül mész a fának, mint Joey Dunlop. De őt legalább tisztelem és csodálom. Intelligens keretek között élte ki a hajlamait, mert felfogta a dolgot, nem úgy, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!